BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Emons reduceert CO2...

Emons reduceert CO2-uitstoot door inzet Volvo-trucks op Bio-LNG

Met de aanschaf van vijftig nieuwe Volvo FH-trucks die zullen rijden op Bio-LNG, zet Emons Group verder in op de reductie van CO2-uitstoot van hun transportactiviteiten. 

Lees meer
Terugblik op de...

Terugblik op de Geluk in Beweging Challenge bij BAS Truck Center

Met veel voldoening kijken we terug op de "Geluk in Beweging Challenge" die plaatsvond op maandag 4 maart 2024 bij BAS Truck Center. 

Lees meer
BAS Truck Center...

BAS Truck Center gastlocatie voor Geluk in Beweging Challenge

BAS Truck Center is verheugd om als trotse gastlocatie op te treden voor de "Geluk in Beweging Challenge" op maandag 4 maart 2024. Deze bijzondere dag staat in het teken van de "Koers naar Werk".

Lees meer
Volvo introduceert...

Volvo introduceert Volvo FM Low Entry Electric

Volvo Trucks introduceert voor het eerst een vrachtwagenmodel dat alleen met een elektrische aandrijving is ontwikkeld. Met een capaciteit voor zware ladingen en een uitstekend zicht voor de chauffeur, is de FM Low Entry een elektrische truck die geoptimaliseerd is voor veilig en efficiënt rijden in stedelijke gebieden.

Lees meer
Nieuwe, krachtigere...

Nieuwe, krachtigere motor voor Volvo FH16 zorgt voor maximale productiviteit

Volvo Trucks introduceert een nieuwe motor voor haar iconische FH16-truck. Met maximaal 780 pk en 3800 Nm kan de nieuwe 17-liter motor de zwaarste transporttaken met gemak aan, terwijl hij een uitstekende brandstofzuinigheid en duurzaamheid levert.

Lees meer
De Volvo FH Aero:...

De Volvo FH Aero: een nieuwe benchmark voor energiezuinige zware trucks

De iconische FH-serie van Volvo Trucks krijgt er een nieuw familielid bij: de Volvo FH Aero. Met zijn aerodynamische design en innovatieve functies, biedt de Volvo FH Aero energie-efficiëntie op een nieuw niveau. Hij is verkrijgbaar in vier varianten, waaronder een biobrandstof- en de prijswinnende elektrische versie.

Lees meer