Carrosserie

 

Carrosserie

 

  • Belettering & Design

 

  • Spuitwerk

 

  • Schadeherstel
BEL DIRECT: 0413 - 371 710

BAS Carrosserie

 

BAS voorziet de transportondernemer en eigen vervoerder van een unieke combinatie van diensten: naast het Volvo truckdealerschap beschikt BAS over een uitgebreide werkplaats voor carrosseriewerkzaamheden. Een uitstekend opgeleid BAS-team van carrosseriespecialisten garandeert u een flexibele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in carrosserietechniek.


Standaardfaciliteiten zijn onder meer zware kraanbanen, chassisrichtbanken tot 20 ton, een straalcabine en twee spuitcabines van 20 meter lang. Ook beschikt BAS Carrosserie over een cabinerichtbank, geschikt voor alle merken trucks.

 

Belettering & Design
We bieden bovendien topkwaliteit in spuitwerk en het aanbrengen van belettering op trucks en trailers. Ook voor uw gehele huisstijl, van ontwerp tot uitvoering, kunt u bij BAS terecht.


Schadeherstel
Heeft u schade, dan zorgen wij voor een vervangende huurauto. Maar belangrijker is dat BAS zorgdraagt voor de totale afhandeling van de schade en omdat alle reparaties onder één dak uitgevoerd kunnen worden boekt u een enorme tijdwinst.

 

Film

Op YouTube vindt u een korte samenvatting vinden van de werkzaamheden die bij BAS Carrosserie uitgevoerd kunnen worden. Bezoek de website: YouTube - Film Carrosserie