BAS Milieu Techniek

Milieu techniek

Als transportondernemer in de sector milieutechniek is de optimale inzetbaarheid van uw voertuigen succesbepalend. Met een technisch perfect onderhouden wagenpark minimaliseert u de tijd die u investeert in werkplaatsbezoeken. U kunt uw tijd beter en productiever gebruiken. Daarom bieden wij u unieke specialistische services, gebundeld in BAS Milieu Techniek.

Monteurs van BAS Milieu Techniek weten wat er in uw sector omgaat. Ze hebben uitgebreide kennis van huisvuilopbouw. Ze weten alles van weeg- en registratiesystemen, hydrauliek, kranen, pers-containers en stadsreinigingsvoertuigen. U kunt op BAS Milieu Techniek vertouwen voor onderhoud, reparaties, revisies en ADReM-keuringen (Aboma-Keboma). Desgewenst voeren wij onze specialistische werkzaamheden bij u op locatie uit.


Hydroservice

Alle BAS vestigingen hebben de juiste specialisten en apparatuur in huis voor de uitvoering van wettelijke inspecties en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische laad- en lossystemen.

Van kranen tot haakarm- en portaalarmsystemen, wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het moet werken. Met de BAS-hydroservice bent u verzekerd van totaalonderhoud aan uw complete combinaties: truck, trailer en opbouw. Uw voordeel: Minimaal oponthoud en maximale inzetbaarheid van uw wagenpark.

Één aanspreekpunt

Hiermee wordt totaalonderhoud aan uw complete combinatie mogelijk: truck, trailer en opbouw. DUs: Minder stilstand en een maximale inzetbaarheid voor uw wagenpark. One-stop-service in optima forma, één aanspreekpunt voor alle services.