Verhuur van Transportmaterieel

Full-service zakelijk huren. Zonder zorgen

ALTIJD EEN OPLOSSING

Bij BAS Rent vindt u voor elke capaciteitsvraag een passende oplossing. Onze verhuurvloot telt meer dan 200 voertuigen. Van trekkers, terminal trekkers en bakwagens, koel- en vrieswagens tot containerwagens met haakarm, bij BAS Rent huurt u ze op maat. Met een kort- of langlopend contract, afgestemd op uw behoefte.

Met onze veelzijdige vloot voorzien we in alle voorkomende tijdelijke capaciteitsbehoeften. Denk aan mesttransport en bietencampagnes, maar ook aan evenementenvervoer en piekmomenten in de bouwsector. Als onderdeel van het Global Truck Concept, heeft en houdt BAS Rent de kosten in de hand. Uw voordeel: maximale flexibiliteit tegen de scherpste tarieven, de beste service en het breedste huuraanbod.

DIRECT ACTIE

Bij BAS Rent zetten we alles op alles om u snel op weg te helpen. Binnen maximaal 2 uur na uw aanvraag ontvangt u een offerte op maat. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van het gekozen voertuig. En mocht er onderweg iets gebeuren, dan staan onze 24-uurs service en uitgebreide netwerk van servicepartners paraat om direct passende actie te ondernemen en een oplossing te bieden.

100% TRANSPARANT

Wij geloven in een open en prettige samenwerking, daarom communiceren wij volledige voertuigspecificaties, prijzen en voorwaarden helder en transparant online. Ook onze inlevervoorwaarden zijn glashelder gecommuniceerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij het uitgeven van een voertuig wordt deze uitgebreid gecontroleerd in uw aanwezigheid of die van uw berijder, en ontvangt u een gedetailleerd uitcheckrapport met vermelding van eventuele gebruikerssporen, inclusief detailfoto's. Gedurende de huurperiode ontvangt u op vaste momenten een duidelijke, overzichtelijke factuur. En direct na beëindiging van de huurinzet ontvangt u een gedetailleerde financiële eindopstelling.

SCHERP TARIEF

Bij BAS Rent hanteren we eerlijke en scherpe tarieven, zonder verborgen kosten of discussies. Dankzij onze efficiënte aanpak en wereldwijde inkoop profiteren klanten van hoogwaardige service tegen de beste prijs. Met ons uitbestede onderhoud en reparaties, wereldwijde vermarkting van objecten en voortdurende automatisering bieden we maximale waarde voor uw investering.


Meer weten over het huren van een van onze voertuigen?

wij helpen u graag verder