RENAULT TRUCKSERVICE

UW TRUCK ALTIJD IN PERFECTE STAAT

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete Renault truckservice-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Met vakkundige medewerkers en modern apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks en/of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden.

PREVENTIEF ONDERHOUD

Preventief onderhoud is de beste manier om ongeplande uitval te voorkomen. Bij het onderhoud aan uw truck vervangen we de filters, verversen we smeermiddelen en voeren we een hele reeks afstellingen en inspecties uit om kleine problemen te verhelpen voordat ze grote struikelblokken worden.

RENAULT JAARSERVICE

Een Renault Jaarservice is een onderhoudsbeurt met een vaste tijdsinterval, over het algemeen wordt deze beurt minimaal 1 keer per 12 maanden uitgevoerd.

Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw voertuig onderworpen aan een grondige inspectie. Hierbij worden een aantal essentiƫle onderdelen van uw voertuig gecontroleerd en waar nodig gesmeerd. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de remmen, het onderstel, het uitlaatsysteem en vele andere zaken. Naast deze inspectie worden een aantal filters en de motorolie vervangen.

Op basis van leeftijd, model en kilometerstand schrijft de Renault Service Planning (ROSP) bij een aantal van deze beurten extra werkzaamheden voor. Zaken als het controleren en eventueel stellen van de kleppen, het vervangen van de transmissie en achteras olie en het vervangen van de koelvloeistof behoren tot deze voorgeschreven extra werkzaamheden.

RENAULT BASISSERVICE

De frequentie van de Renault Basisservice is op basis van het aantal gereden kilometers. Bij de berekening van het interval wordt tevens rekening gehouden met het motortype en de inzet van het voertuig. Om deze reden kan het interval tussen de Renault Basisservices groter of kleiner zijn.

Bij de uitvoer van een Renault Basisservice worden, naast de motorolie, ook een aantal filters vervangen. Net als bij de Renault Jaarservice wordt uw voertuig onderworpen aan een grondige inspectie. Uw voertuig wordt hierbij geĆÆnspecteerd en waar nodig gesmeerd.

Bij Renault Basisservice kunnen op basis van leeftijd, model en kilometerstand incidenteel andere werkzaamheden worden voorgeschreven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het stellen van de kleppen of het vervangen van aandrijfriemen.

ORIGINELE RENAULT TRUCKS-ONDERDELEN

Ons uitgebreide en veelzijdige aanbod van originele onderdelen dekt alle Renault Trucks-voertuigen, zowel de oudere als de recente modellen. Ook voorziet het aanbod in al uw behoeften voor periodiek en gangbaar onderhoud van uw voertuigen en uw aanhangers. Er is sprake van twee jaar garantie op gemonteerde onderdelen. Deze garantie geldt voor alle modellen van Renault Trucks, dus ook de lichte bedrijfswagens. De garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen en zelfs daaropvolgende technische schade.

>Bekijk hier al onze Renault onderdelen


RENAULT TRUCKS PREDICT

Ontdek Start and Drive Excellence Predict, de voorspellende onderhoudsdienst van Renault Trucks. Met Predict bent u uw onderhoud een stap voor, anticipeert u op storingen en vermindert u de stilstandtijd. Bekijk in de video hieronder hoe het werkt!


BEDRIJFSWAGENSERVICE

U wilt onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op de prestaties van uw bedrijfswagens. Periodiek onderhoud en deskundige uitvoering van reparaties vormen daar een solide basis voor. In onze werkplaatsen bent u verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau.

Onze werkplaatsen zijn berekend op alle merken bedrijfswagens, waaronder uiteraard ook Renault. U kunt rekenen op de expertise van onze monteurs, die speciaal in de bedrijfswagentechniek zijn opgeleid. Ook voor APK keuringen kunt u bij ons terecht. Heeft u geen tijd om uw bedrijfswagen naar BAS te brengen? Dan komt BAS gewoon naar u toe. Dat is het gemak van onze haal- en brengservice.

SERVICECONTRACTEN

BAS Truck Center heeft diverse soorten servicecontracten waarmee onderhoud onder vaste condities geregeld wordt. Daarbij brengen we de inzet van het voertuig in beeld en bepalen we samen met u een onderhoudsplanning. Er is keuze uit twee soorten servicecontracten, namelijk het BAS Blue contract en het BAS Gold contract. Het Blue-contract omvat alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden volgens de fabrikant, inclusief de wettelijke jaarlijkse keuringen en noodzakelijke controles. Het Gold-contract omvat het onderhoud (volgens het ouderhoudsschema van de fabrikant), de wettelijke jaarlijkse keuringen en noodzakelijke controles, de reparaties van mechanische, elektrische delen, de vervanging van slijtage dele (remmen, koppeling, luchtbalgen, etc.) en alle opties. Het Gold-contract is gericht opcomplete ontzorging en omvat zodoende alle reparaties exclusief schades of gevolgschade van ondeugdelijk gebruik.