Reparatie en Onderhoud

TRUCKSERVICE VOOR ALLE MERKEN

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Met vakkundige medewerkers en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden.

Wat het merk van uw truck ook is, wij hebben de kennis en het vakmanschap voor reparatie en onderhoud in huis. Onze werkplaatsprocessen zijn volledig gedigitaliseerd, waardoor onze monteurs snel, efficiënt en foutloos werken. Dankzij moderne rapportages in de vorm van foto’s of video’s weet u altijd waar u aan toe bent om uw voertuigen in optimale conditie te houden.

LENTEACTIE

Elk seizoen heeft BAS Truck Center een nieuwe actie voor de werkplaats. Momenteel kunt u gebruik maken van de lenteactie. Wat houdt deze actie in? Om uw airco helemaal klaar te maken voor het seizoen krijgt u bij het uitvoeren van een Jaarservice aan uw truck, een aircocheck + reiniging erbij. Als u ook een onderhoudsbeurt en APK uit laat voeren aan de bijbehorende trailer, dan krijgt u de beurt voor de trailer ook helemaal gratis!

WHITEPAPER

Het belang van goede motorolie voor de truck is iets wat vaak wordt onderschat. Het gebruik van goede en de juiste motorolie is cruciaal om de motor langdurig en goed te laten functioneren. Wil je weten waar je op moet letten? Lees het in onze (gratis) whitepaper.

Whitepaper - Het belang van goede motorolie

Het belang van goede motorolie

Het gebruik van goede en de juiste motorolie is cruciaal om de motor langdurig en goed te laten functioneren. Bovendien worden de motorprestaties en het brandstofverbruik hierdoor geoptimaliseerd. De kwaliteit van de beschikbare motorolie loopt sterk uiteen. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Geen tijd om uw truck naar BAS te brengen? Dan komt BAS naar u toe. Onze haal- en brengservice is er voor uw gemak.

DIAGNOSESTRAAT

Vertoont uw truck een storing ? Vertrouw op onze innovatieve diagnosestraat. U kunt er direct binnenrijden om de storing te laten verhelpen. Kleine storingen verhelpen we gratis.

Meer weten over reparatie en onderhoud?

Genuine Volvo service

Gekwalificeerde monteurs. Superieure onderdelen. Speciale gereedschappen. Met Genuine Volvo service houdt u uw truck in topconditie. En op de weg.

Superieur onderhoud

Niemand onderhoudt uw Volvo-truck zoals wij. Bij ons weet u dat het meteen goed wordt gedaan. Geen slimme trucs. Geen verrassingen. Onze monteurs zijn gecertificeerde experts. Zij beschikken over alle speciale gereedschappen, diagnoseapparatuur en databasesystemen. En zij maken uitsluitend gebruik van originele Volvo-onderdelen. Als deze worden geïnstalleerd door een erkende Volvo-werkplaats, krijgt u 2 jaar lang garantie op gemonteerde onderdelen. Met Volvo weet u dat uw truck en uw bedrijf de verdiende service krijgen.

Originele Volvo Trucks-onderdelen

We hanteren hoge normen. En voor onze onderdelen gelden precies dezelfde kwaliteitsnormen als voor de onderdelen waarmee we uw truck bouwen. Dus als onderdelen moeten worden vervangen, maken we alleen gebruik van originele Volvo-onderdelen. Ze houden het brandstofverbruik en de uitstoot van de truck laag. En zorgen ervoor dat uw truck blijft presteren, elke dag opnieuw. Eenvoudig gezegd: ze zorgen voor een beschikbaarheid van de truck die u met andere onderdelen niet bereikt. En vanaf 2018 krijgt u ook nog eens 2 jaar garantie.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is de beste manier om ongeplande uitval te voorkomen. Bij het onderhoud aan uw truck vervangen we de filters, verversen we smeermiddelen en voeren we een hele reeks afstellingen en inspecties uit om kleine problemen te verhelpen voordat ze grote, dure struikelblokken worden.

Meer weten over Volvo truckservice?

Renault truckservice

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete Renault truckservice-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Met vakkundige medewerkers en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden

Renault trucks Reparatie en Onderhoud

In welke sector van het transport u ook zit, Renault Trucks heeft verschillende diensten en services ontwikkeld die helpen uw exploitatiekosten onder controle te houden en uw risico’s te verlagen. Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een servicecontract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Renault trucks Predict

Ongeplande stilstand wil niemand. Renault Trucks heeft daarom PREDICT geïntroduceerd. Met Predict loopt u altijd een stap voor op het onderhoud van uw truck, waardoor ongeplande stilstand voorkomen kan worden.

Renault trucks originele onderdelen

Ons uitgebreide en veelzijdige aanbod aan originele onderdelen dekt alle Renault Trucks-voertuigen, zowel de oudere als de recente modellen. Ook voorziet het aanbod in al uw behoeften voor periodiek en gangbaar onderhoud van uw voertuigen en uw aanhangers. U krijgt nu 2 jaar garantie op alle originele Renault Trucks-onderdelen die u laat monteren bij uw Renault Trucks-dealer. Deze garantie geldt voor alle modellen van Renault Trucks, dus ook de lichte bedrijfswagens (Renault Trucks Master en Maxity). De garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade.

Meer weten over Renault truckservice?

Trailerservice

Onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw trailer? Wij voeren het voor u uit. In eigen huis, in eigen beheer. Met ervaren en gemotiveerde professionals. Laadkleppen onderhouden, testen en keuren; koelinstallaties en hydraulische systemen onderhouden en repareren; de assen van uw opleggers controleren, herstellen of vervangen. Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw trailers, al dan niet in combinatie met truckonderhoud, vindt u alle vereiste kennis onder één dak: BAS Truck Center.

Meer weten over onze trailerservices?

Bedrijfswagenservice

U wilt onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op de prestaties van uw bedrijfswagens. Periodiek onderhoud en deskundige uitvoering van reparaties vormen daar een solide basis voor. In onze werkplaatsen bent u verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau.

Onze werkplaatsen zijn berekend op alle merken bedrijfswagens, waaronder uiteraard ook Renault. U kunt rekenen op de expertise van onze monteurs, die speciaal in de bedrijfswagentechniek zijn opgeleid. Ook voor APK keuringen kunt u bij ons terecht. Heeft u geen tijd om uw bedrijfswagen naar BAS te brengen? Dan komt BAS gewoon naar u toe. Dat is het gemak van onze haal- en brengservice.

Meer weten over onze bedrijfswagenservice? Of een afspraak maken?

Milieu techniek

Als transportondernemer in de sector milieutechniek is de optimale inzetbaarheid van uw voertuigen succesbepalend. Met een technisch perfect onderhouden wagenpark minimaliseert u de tijd die u investeert in werkplaatsbezoeken. U kunt uw tijd beter en productiever gebruiken. Daarom bieden wij u unieke specialistische services, gebundeld in BAS Milieu Techniek.

Monteurs van BAS Milieu Techniek weten wat er in uw sector omgaat. Ze hebben uitgebreide kennis van huisvuilopbouw. Ze weten alles van weeg- en registratiesystemen, hydrauliek, kranen, pers-containers en stadsreinigingsvoertuigen. U kunt op BAS Milieu Techniek vertrouwen voor onderhoud, reparaties, revisies en ADReM-keuringen (Aboma-Keboma). Desgewenst voeren wij onze specialistische werkzaamheden bij u op locatie uit.

Meer weten over de mogelijkheden van op BAS Milieu Techniek?

HYDROSERVICE

Alle BAS-vestigingen hebben de juiste specialisten en apparatuur in huis voor de uitvoering van wettelijke inspecties en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische laad- en lossystemen.

Van kranen tot haakarm- en portaalarmsystemen, wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het moet werken. Met de BAS-hydroservice bent u verzekerd van totaalonderhoud aan uw complete combinaties: truck, trailer en opbouw. Uw voordeel: minimaal oponthoud en een maximale inzetbaarheid van uw wagenpark.

Servicecontracten

Een servicecontract geeft u voor een vast bedrag per maand veel zekerheid. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vormen, van ‘blue’ tot ‘gold’, zodat u het gewenste serviceniveau afstemt op uw situatie. U krijgt maatwerk, voor zowel uw trucks als trailers. U bepaalt of u elementen als bijvoorbeeld banden, koelmotoren of laadkleppen wel of niet opneemt in uw servicecontract.

Welk niveau u ook kiest, één doel staat in al onze servicecontracten centraal: het minimaliseren van uw kosten als transportondernemer. Daarbij kijken we verder dan de kosten van reparatie en onderhoud. We kijken ook naar de behandeling van het voertuig, het brandstofverbruik, het beperken van stilstand. Een scheurtje in een zeil of een barst in de voorruit? Geen detail ontgaat ons. Ook dát is kenmerkend voor een BAS-servicecontract.

Meer weten?