REPARATIE EN ONDERHOUD

TRUCKSERVICE VOOR ALLE MERKEN

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Met vakkundige medewerkers en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden.

Wat het merk van uw truck ook is, wij hebben de kennis en het vakmanschap voor reparatie en onderhoud in huis. Onze werkplaatsprocessen zijn volledig gedigitaliseerd, waardoor onze monteurs snel, efficiënt en foutloos werken. Dankzij moderne rapportages in de vorm van foto’s of video’s weet u altijd waar u aan toe bent om uw voertuigen in optimale conditie te houden.

WHITEPAPER OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE ACCU

Niets is zo vervelend als ongeplande stilstand als het gevolg van een lege accu. Gelukkig zijn er best wel wat zaken waar u zelf op kunt letten of rekening mee kunt houden.

Whitepaper - Optimaal gebruik van de accu

Optimaal gebruik van de accu

In deze whitepaper geven we enkele handige tips om de levensduur van de accu’s te maximaliseren en laten we zien wat de invloed van veel gebruikte apparaten is op de accuprestaties. Na deze tips toch startproblemen? Neem contact met ons op, we helpen graag

WHITEPAPER MOTOROLIE

Het belang van goede motorolie voor de truck is iets wat vaak wordt onderschat. Het gebruik van goede en de juiste motorolie is cruciaal om de motor langdurig en goed te laten functioneren. Wil je weten waar je op moet letten? Lees het in onze (gratis) whitepaper.

Whitepaper - Het belang van goede motorolie

Het belang van goede motorolie

Het gebruik van goede en de juiste motorolie is cruciaal om de motor langdurig en goed te laten functioneren. Bovendien worden de motorprestaties en het brandstofverbruik hierdoor geoptimaliseerd. De kwaliteit van de beschikbare motorolie loopt sterk uiteen. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Geen tijd om uw truck naar BAS te brengen? Dan komt BAS naar u toe. Onze haal- en brengservice is er voor uw gemak.

DIAGNOSESTRAAT

Vertoont uw truck een storing ? Vertrouw op onze innovatieve diagnosestraat. U kunt er direct binnenrijden om de storing te laten verhelpen. Kleine storingen verhelpen we gratis.

Meer weten over reparatie en onderhoud?


BAS SERVICES

De volgende services kunnen wij u aanbieden voor reparatie en onderhoud:

Volvo Truckservice

VOLVO TRUCKSERVICE

Niemand onderhoudt uw Volvo-truck zoals wij dat doen. Onze monteurs zijn gecertificeerde experts die beschikken over speciale gereedschappen, diagnoseapparatuur en databasesystemen. Als de uitsluitend originele Volvo-onderdelen geïnstalleerd worden krijgt u twee jaar lang garantie op de gemonteerde onderdelen. Met Volvo weet u dat uw truck en uw bedrijf de verdiende service krijgen.

Meer informatie?

Renault Truckservice

RENAULT TRUCKSERVICE

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete Renault truckservice-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Met vakkundige medewerkers en modern apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks en/of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden.

Meer informatie?

BAS Parts & Tyres

BAS Parts & Tyres

BAS Parts & Tyres is jouw partner op het gebied van onderdelen en banden. BAS Parts & Tyres heeft alles in huis op het gebied van onder andere vrachtwagens, bouwmachines, landbouw en bestelwagens. Door hun uitgebreide assortiment zorgen zij ervoor dat jij snel en betrouwbaar weer de weg op kunt.

Meer informatie?

Trailerservice

TRAILERSERVICE

Onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw trailer? Wij voeren het voor u uit. In eigen huis, in eigen beheer. Met ervaren en gemotiveerde professionals. Laadkleppen onderhouden, testen en keuren; koelinstallaties en hydraulische systemen onderhouden en repareren; de assen van uw opleggers controleren, herstellen of vervangen. Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw trailers, al dan niet in combinatie met truckonderhoud, vindt u alle vereiste kennis onder één dak: BAS Truck Center.

Meer informatie?

BAS Milieu Techniek

BAS Milieu Techniek

Als transportondernemer in de sector milieutechniek is de optimale inzetbaarheid van uw voertuigen succesbepalend. Met een technisch perfect onderhouden wagenpark minimaliseert u de tijd die u investeert in werkplaatsbezoeken. U kunt uw tijd beter en productiever gebruiken. Daarom bieden wij u unieke specialistische services, gebundeld in BAS Milieu Techniek.

Meer informatie?