Reparatie en Onderhoud

Volvo en Renault Trucks

Onderhoud, reparaties, APK keuringen. Ons complete Volvo en Renault truckservice-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Dat zijn wij aan onze naam en reputatie als Volvo en Renault truck- en bedrijfswagendealer verplicht. Met vakkundige medewerkers en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks of bedrijfswagens zorgeloos blijven rijden

TRUCKSERVICE VOOR ALLE MERKEN

Wat het merk van uw truck ook is, wij hebben de kennis en het vakmanschap voor reparatie en onderhoud in huis. Onze werkplaatsprocessen zijn volledig gedigitaliseerd, waardoor onze monteurs snel, efficiënt en foutloos werken. Dankzij moderne rapportages in de vorm van foto’s of video’s weet u altijd waar u aan toe bent om uw voertuigen in optimale conditie te houden.

Geen tijd om uw truck naar BAS te brengen? Dan komt BAS naar u toe. Onze haal- en brengservice is er voor uw gemak.

DIAGNOSESTRAAT

Vertoont uw truck een storing ? Vertrouw op onze innovatieve diagnosestraat. U kunt er direct binnenrijden om de storing te laten verhelpen. Kleine storingen verhelpen we gratis.

Meer weten over reparatie en onderhoud?

Trailerservice

Onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw trailer? Wij voeren het voor u uit. In eigen huis, in eigen beheer. Met ervaren en gemotiveerde professionals. Laadkleppen onderhouden, testen en keuren; koelinstallaties en hydraulische systemen onderhouden en repareren; de assen van uw opleggers controleren, herstellen of vervangen. Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw trailers, al dan niet in combinatie met truckonderhoud, vindt u alle vereiste kennis onder één dak: BAS Truck Center.

Meer weten over onze trailerservices?

Bedrijfswagenservice

U wilt onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op de prestaties van uw bedrijfswagens. Periodiek onderhoud en deskundige uitvoering van reparaties vormen daar een solide basis voor. In onze werkplaatsen bent u verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau.

Onze werkplaatsen zijn berekend op alle merken bedrijfswagens, waaronder uiteraard ook Renault. U kunt rekenen op de expertise van onze monteurs, die speciaal in de bedrijfswagentechniek zijn opgeleid. Ook voor APK keuringen kunt u bij ons terecht. Heeft u geen tijd om uw bedrijfswagen naar BAS te brengen? Dan komt BAS gewoon naar u toe. Dat is het gemak van onze haal- en brengservice.

Meer weten over onze bedrijfswagenservice? Of een afspraak maken?

Milieu techniek

Als transportondernemer in de sector milieutechniek is de optimale inzetbaarheid van uw voertuigen succesbepalend. Met een technisch perfect onderhouden wagenpark minimaliseert u de tijd die u investeert in werkplaatsbezoeken. U kunt uw tijd beter en productiever gebruiken. Daarom bieden wij u unieke specialistische services, gebundeld in BAS Milieu Techniek.

Monteurs van BAS Milieu Techniek weten wat er in uw sector omgaat. Ze hebben uitgebreide kennis van huisvuilopbouw. Ze weten alles van weeg- en registratiesystemen, hydrauliek, kranen, pers-containers en stadsreinigingsvoertuigen. U kunt op BAS Milieu Techniek vertrouwen voor onderhoud, reparaties, revisies en ADReM-keuringen (Aboma-Keboma). Desgewenst voeren wij onze specialistische werkzaamheden bij u op locatie uit.

Meer weten over de mogelijkheden van op BAS Milieu Techniek?

HYDROSERVICE

Alle BAS-vestigingen hebben de juiste specialisten en apparatuur in huis voor de uitvoering van wettelijke inspecties en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische laad- en lossystemen.

Van kranen tot haakarm- en portaalarmsystemen, wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het moet werken. Met de BAS-hydroservice bent u verzekerd van totaalonderhoud aan uw complete combinaties: truck, trailer en opbouw. Uw voordeel: minimaal oponthoud en een maximale inzetbaarheid van uw wagenpark.

Servicecontracten

Een servicecontract geeft u voor een vast bedrag per maand veel zekerheid. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vormen, van ‘blue’ tot ‘gold’, zodat u het gewenste serviceniveau afstemt op uw situatie. U krijgt maatwerk, voor zowel uw trucks als trailers. U bepaalt of u elementen als bijvoorbeeld banden, koelmotoren of laadkleppen wel of niet opneemt in uw servicecontract.

Welk niveau u ook kiest, één doel staat in al onze servicecontracten centraal: het minimaliseren van uw kosten als transportondernemer. Daarbij kijken we verder dan de kosten van reparatie en onderhoud. We kijken ook naar de behandeling van het voertuig, het brandstofverbruik, het beperken van stilstand. Een scheurtje in een zeil of een barst in de voorruit? Geen detail ontgaat ons. Ook dát is kenmerkend voor een BAS-servicecontract.

Meer weten?