Trailerservice

Onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw trailer? Wij voeren het voor u uit. In eigen huis, in eigen beheer. Met ervaren en gemotiveerde professionals. Laadkleppen onderhouden, testen en keuren; koelinstallaties en hydraulische systemen onderhouden en repareren; de assen van uw opleggers controleren, herstellen of vervangen. Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw trailers, al dan niet in combinatie met truckonderhoud, vindt u alle vereiste kennis onder één dak: BAS Truck Center.

BAS TRAILERS

Via BAS World bieden we tevens een constant aanbod van gebruikte trailers in alle leeftijden en prijsklassen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat onder meer uit gesloten opleggers, diepladers, schuifzeilen, walking floors en silo- en koelopleggers.

Op zoek naar een betrouwbare gebruikte trailer?

KNAPEN TRAILERS

Via ons zusterbedrijf BAS World kunnen we nieuwe Knapen Walking Floor trailers uit voorraad leveren! Deze trailers zijn zorgvuldig samengesteld en op voorraad besteld waardoor wij deze snel kunnen leveren en scherp aan kunnen bieden. Koop nu een van deze complete Knapen Walking Floor Trailers en geniet van de snelle beschikbaarheid en het grote financieel voordeel. Garantie? De Knapen Walking Floor trailers hebben geen registratie en vallen daarom gewoon onder de fabrieksgarantie. Mochten er problemen zijn dan kan iedere Knapen trailers-dealer u helpen.

Op zoek naar een nieuwe Knapen Walking Floor trailer?