Alles over de Volvo FH-serie in een app

 

Alles over de Volvo FH-serie in een app

nieuws_afbeelding

Volvo heeft voor de nieuwe Volvo FH-serie een speciale app ontwikkeld die als de ultieme productgids in de app-store beschikbaar is. Uiteraard is in de app een prominente plaats ingeruimd voor de Volvo FH16, de truck die de wereld van de truckers voorgoed gaat veranderen.

 

Er is uitgebreide aandacht voor de noviteiten zoals de I-See, de nieuwe Globetrotter cabine, de onafhankelijke voorwielaandrijving en het Volvo Gold-contract. De app laat je intuitief en op overtuigende wijze kennis maken met de Volvo FH16. Met prachtige beelden, video’s van hoge kwaliteit, fotogalerijen en 360˚-panorama’s van zowel de binnen- als de buitenkant. Alle belangrijke voorzieningen worden toegelicht en de complete voertuigspecificaties zijn na te lezen met uitgebreide en gedetailleerde gegevens van het chassis, aandrijflijn, uitrustingspakketten en het pakket accessoires.

 

De app is gratis verkrijgbaar bij iTunes, compatibel voor iOs 4.2 of hoger en geschikt voor de Ipad, waardoor de fascinerende afbeeldingen en video’s meer dan volledig tot hun recht komen. De app is ontwikkeld door Volvo Trucks.

 

https://itunes.apple.com/nl/app/nieuwe-volvo-fh-serie-productgids/id555591884?mt=8
 

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605