Dar en BAS starten samenwerking

 

Dar en BAS starten samenwerking

nieuws_afbeelding

Vanaf juni onderhoudt BAS Groep, de keuringen en reparaties aan het gehele wagenpark en materieel van Dar. Deze samenwerking is tot stand gekomen na een Europese aanbesteding.

 

Vandaag (5 juni 2014, red.) ondertekenden Peter van Heeswijk, algemeen directeur Dar, en Bas van Heertum, commercieel directeur BAS Groep, de overeenkomst. “Met BAS Groep hebben wij een partner gevonden waarmee wij samen gaan voor duurzaam, efficiënt en overzichtelijk wagenparkbeheer,” vertelt Peter van Heeswijk. Bas van Heertum vult aan: “We zijn erg vereerd met deze opdracht. Dit is een belangrijke stap voor BAS Milieu Techniek en we zullen ervoor zorgen dat we de verwachtingen van Dar zullen overtreffen.”

 

Wagenpark
Het wagenpark van Dar bestaat uit zo’n 125 voertuigen, van kraakpers- en containerwagens tot veeg- en onkruidbestrijdingsmachines. Deze voertuigen vereisen specialisten als het gaat om onderhoud. Omdat de overeenkomst met de huidige reparateur eindigde, is er door Dar een Europese Aanbesteding geïnitieerd met als doel: “Het maximaliseren van de bedrijfszekerheid en het minimaliseren van de kosten voor het gebruik van de voertuigen en materieel, inclusief de opbouw en uitrusting.”

 

De aanbestedingsprocedure is begeleid door United Quality. Na de aanbestedingsprocedure is de gunning aan BAS Groep verleend. BAS beschikt met haar divisie “BAS Milieutechniek” over de juiste kennis op het gebied van huisvuilopbouw inclusief weeg- en registratiesystemen, hydrauliek, kranen, pers-containers en stadsreinigingsvoertuigen. Mede hierdoor bleek BAS de juiste partner om het onderhoud van het wagenpark van Dar aan uit te besteden.

 

BAS Groep
BAS Groep heeft als doel een centraal aanspreekpunt te zijn voor de vervoerder als het gaat om transportmaterieel en alle aanverwante diensten. BAS is onderdeel van EXA Holding: een sterk groeiende en internationale familieonderneming. EXA is de overkoepelende holding van een aantal zelfstandige bedrijven met uiteenlopende activiteiten, met als doel: bijdragen aan een maximaal rendement voor de transportondernemer. Door deze unieke combinatie van activiteiten, is EXA een betrouwbare en veelzijdige partner, met wereldwijde expertise.

 

Dar
Dar is het regiebedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afval en integraal beheer openbare ruimte. De regio waarin Dar actief is, bestaat uit 130.000 huishoudens in 8 aandeelhoudende gemeenten: Beuningen, Druten, Heumen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ubbergen en Wijchen. De visie van Dar is “Dar houdt de regio fris”, waarbij Dar gemeenten ontzorgt op het terrein van de openbare ruimte. Naast overheden en burgers verzorgt Dar dienstverlening voor ruim 1300 bedrijven in de regio.

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605