Haegens Kraanverhuur B.V. kiest voor kruipfunctie

 

Haegens Kraanverhuur B.V. kiest voor kruipfunctie

nieuws_afbeelding

Onlangs nam Haegens Kraanverhuur B.V. uit Elsendorp hun nieuwe Volvo FH16 8x4 tridem voorloopas zwaartransport trekker met 550 pk in gebruik, geleverd door de BAS Experience in Veghel. Een unieke aflevering, het betrof namelijk de eerste levering van de onlangs geïntroduceerde I-Shift met ‘Crawler Gear’.

Deze kruipversnellingen zijn een uitbreiding van de automatische I-Shift versnellingsbak van Volvo Trucks. De nieuwe uitvoering van I-Shift is speciaal ontwikkeld om een uitstekend wegrijkoppel te behalen en om te rijden met zeer lage snelheden. Met I-Shift met kruipversnellingen kan de truck met een zeer lage snelheid van 0,5-2 km/u vanuit stilstand wegrijden met 325 ton.
Naast de unieke kruipfunctie is de truck ook uitgerust met onder andere Volvo Dynamic Steering, het Visibility Pro-pakket, Driver FH16 De Luxe-pakket.

Haegens Kraanverhuur B.V., met name actief in de Benelux, is al jarenlang een betrouwbare speler op de markt van kraanverhuur; zowel mobiele telescoopkranen als mobiele snelopbouwtorenkranen. Daarnaast bestaat hun dienstenpakket onder andere uit speciaal transport en machineverhuizingen, maar ook heftrucks, verreikers, rijplaten en andere hulpmaterialen kunnen zij verzorgen.

www.haegenskraanverhuur.nl

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605