Klanten waarderen BAS Groep met een 9!

 

Klanten waarderen BAS Groep met een 9!

nieuws_afbeelding

Afgelopen zaterdag zijn de resultaten van Second to None 2010/2011 bekend gemaakt. Uit de resultaten van het onderzoek kan geconcludeerd worden dat we het afgelopen jaar ontzettend goed hebben gepresteerd. BAS is namelijk overall met 3 punten gestegen naar maar liefst 90 punten! Dat betekent dat u ons waardeert met een 9!

 

Volvo heeft de punten tot op 2 cijfers achter de komma moeten berekenen om de uiteindelijke winnaar van Nederland te kunnen benoemen. Met slechts 0,25 punten achterstand op de Van Dijk Groep moeten we, ondanks de stijging van 3 punten, ook dit jaar genoegen nemen met een tweede plaats. Jammer, maar desondanks is er wel weer een topprestatie geleverd. BAS Groep draait nu al zes jaren achtereenvolgens mee in de top 3, wat een prestatie is waar we erg trots op mogen zijn.

 

Winnaar is BAS Oss, die op de onderdelen ‘werkplaats’ en ‘onderdelen’ samen de grootste stijging heeft doormaakt. Zij hebben hiermee de derde plaats behaald in de strijd om de ‘Beste Volvo Truckwerkplaats van Nederland’. Hierbij willen we BAS Oss dan ook feliciteren met deze prachtige prestatie!

 

Second to None
Jaarlijks onderzoekt Volvo Trucks de tevredenheid van alle klanten in een onderzoek ‘Second to None’ wordt genoemd. Dit onderzoek wordt gehouden onder alle Volvo truckdealers van Europa en resulteert in de titel ‘Beste Volvo Dealer van Europa’.

Het Second to None onderzoek wordt in Nederland uitgevoerd door TNSNIPO, in opdracht van Volvo Trucks. Het onderzoek heeft betrekking op de verkoop van nieuwe trucks en de service en dienstverlening in de werkplaatsen.
 

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605