Nieuwe Account Manager TRE: Wouter Adriaansen

 

Nieuwe Account Manager TRE: Wouter Adriaansen

nieuws_afbeelding

Voor Truck Rent Europe is 2012 niet alleen het jaar dat de huurvloot aanzienlijk wordt uitgebreid. Ook verwelkomen wij een nieuw gezicht in de organisatie. Sinds kort is Wouter Adriaansen aangenomen om Mark van der Steen te vervangen als contactpersoon.

 

Wouter Adriaansen heeft reeds een stevige achtergrond in de transport en automotive branche. Al tijdens zijn studie bedrijfseconomie ging hij aan de slag als loodsmedewerker. “Daar heb ik niet alleen mijn eerste kennis opgebouwd van trucks en transport, maar ook zelf een groot rijbewijs gehaald.” Een aantal jaren heeft hij zelf achter het stuur gezeten, tot hij de perfecte papieren en ervaringen bleek te hebben voor zijn huidige functie bij BAS. De laatste maanden heeft Wouter onder de hoede van Mark van der Steen zich flink ingespannen om vertrouwd te raken met alle procedures, medewerkers en natuurlijk de klanten van Truck Rent Europe.


“Er komt natuurlijk veel op je af in een nieuwe omgeving, maar inmiddels kan ik vol vertrouwen aan de slag,” stelt de nieuwe Account Manager Verhuur. “Er liggen mooie tijden in het vooruitzicht, waarin we de verhuuropties van Truck Rent Europe gaan uitbreiden en de voordelen van truckverhuur als voordelige en laagdrempelige transportoplossing meer willen benadrukken. Maar het mooiste van mijn nieuwe functie, is dat ik nu dagelijks in contact sta met klanten die dezelfde passie voor trucks en transport delen.”
 

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605