Ton Trans B.V. uit Best breidt wagenpark uit met 3 nieuwe Volvo's

 

Ton Trans B.V. uit Best breidt wagenpark uit met 3 nieuwe Volvo's

nieuws_afbeelding

Maar liefst drie nieuwe Volvo FH 4x2 trekkers werden recent in gebruik genomen door Ton Trans B.V. Deze investering sluit naadloos aan bij het duurzame beleid van Ton Trans.

De trucks zijn uitgerust met Commonrail motor met Long Haul softwarepakket voor een optimale brandstofefficiency, 460 pk, PTO, FH16 grille, aslastindicator en diverse veiligheidssystemen waaronder het Lane Keeping Support System. De trucks werden geleverd door Volvo-Trucks dealer BAS Truck Center. Ton Trans B.V. is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het transport van agrarische en industriële vloeibare en stapelbare producten, binnen Europa.

 

Het wagenpark van Ton Trans bestaat uit 18 trekkers waarvan inmiddels maar liefst 13 Volvo Trucks. "De goede ervaring die we hebben met de werkplaats van BAS Truck Center en daarnaast het oersterke merk Volvo hebben ons doen besluiten ook ditmaal te kiezen voor Volvo", aldus Ton van Genugten, eigenaar van Ton Trans. "Bij BAS Truck Center wordt er nog echt in oplossingen gedacht en zijn ze ook klantgericht, dat sluit volledig aan bij onze visie. Daarnaast presteren de trucks goed binnen onze werkzaamheden, dat is minstens zo belangrijk", besluit Van Genugten.

 

Naast de transportactiviteiten is Ton Trans tevens actief in het uitrijden van mest, maar ook het scheiden, afvoeren en verwerken ervan. Het bedrijf beschikt over een mobiele mestcentrifuge om zo aan alle voorwaarden voor export naar buitenlandse

akkerbouwgebieden te kunnen voldoen.

Bezoek www.tontrans.eu voor meer informatie over het bedrijf.

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605