Volvo FH 6x2 Vrachtwagen voor Den Ouden Materieel

 

Volvo FH 6x2 Vrachtwagen voor Den Ouden Materieel

nieuws_afbeelding

Door BAS Veghel is een een nieuwe Volvo FH 460pk 6x2 vrachtwagen met gestuurde naloopas geleverd aan Den Ouden Materieel te Schijndel. Deze vrachtwagen is voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde sleepas met bogieligft, statische bochtenverlichting, een full innerliner chassis en een Work Remote. Met deze multifunctionele afstandbediening kunnen diverse functies van de truck op afstand worden bediend. De Work Remote kan de luchtvering verhogen of verlagen, de truck naar één zijde laten hellen, de laadklep en de verlichting bij het laden bedienen, de motor starten, stoppen en laten draaien en het voertuig afsluiten.

 

Daarnaast is het voertuig voorzien van hydrostatische aandrijving op de vooras. Dit houdt in dat de voorwielen aangedreven kunnen worden d.m.v. hydrauliek om zodoende meer trekkracht te realiseren, een tijdelijke vorm van voorwielaandrijving. Deze hydrostatische aandrijving werkt in de eerste vijf versnellingen en tot een maximum van 20 km/u. Bovendien is de vrachtwagen voorzien van een Hiab loglift kraan.

 

Den Ouden Groep
Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 160 medewerkers. De speerpunten van Den Ouden Groep bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken, betonwegen, bodemsanering, archeologie en explosieven opsporing (Bodac), het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Voor meer bedrijfsinformatie zie www.denoudengroep.com

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605