Volvo FL met toiletreiniger voor Klerkx Verhuur Schijndel

 

Volvo FL met toiletreiniger voor Klerkx Verhuur Schijndel

nieuws_afbeelding

Onlangs heeft BAS Veghel een nieuwe Volvo FL 240pk 4x2 vrachtwagen geleverd aan Klerkx Verhuur te Schijndel. Het voertuig zal ingezet worden door een zusteronderneming van Klerkx Verhuur: Toiletbox.

 

Klerkx Verhuur is een steeds groter wordende speler in de party & evenementen- branche en heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van toiletten voor feesten, partijen of bouwprojecten. Deze specialisatie wordt uitgedragen onder de naam Toiletbox. De service van Toiletbox gaat verder dan alleen het verhuren en leveren van tijdelijk sanitair. Ook het onderhoud en hygiëne is een belangrijk onderdeel. Voor het schoonmaken en onderhouden van de toiletboxen heeft Klerkx Verhuur deze nieuwe Volvo FL 240pk 4x2 vrachtwagen aangeschaft.

 

De keuze voor Volvo was volgens Bas Klerkx, eigenaar van Klerkx Verhuur, snel gemaakt: “Wij rijden inmiddels al met twee Volvo FL bakwagens en de samenwerking met BAS Veghel verloopt naar volle tevredenheid. Er was dus geen twijfel mogelijk dat ook dit een Volvo zou worden,” aldus Bas Klerkx.

 

VHS Machinery heeft deze vrachtwagen voorzien van een Service Unit, uitgerust met een tank met 3 compartimenten en een inhoud van 3600 liter, verzinkte opbouw, onder- en overdruk beveiliging, dubbel overstortventiel, lek- opvangbak onder componenten, zuigslang van 18,3 meter, olieafscheider met aftapkraan en dikke traanplaatvloer op de laadvloer. De vrachtwagen is daarnaast uitgerust met een hoge druksysteem voor het reinigen van de toiletboxen en is bovendien voorzien van een hydraulisch laadsysteem om een zestal toiletboxen te vervoeren. Hiermee is het de eerste Volvo met een dergelijke opbouw.

 

Klerkx Verhuur
Met ruim zestien jaar ervaring in de party & evenementenbranche is Klerkx een betrouwbare partner in verhuur! Klerkx verhuurt een groot assortiment party/horeca- en evenementbenodigdheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor meer bedrijfsinformatie zie www.klerkxverhuur.nl of www.toiletbox.nl

 

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605