Zes nieuwe Volvo euro 6 trucks voor Barge Terminal Tilburg

 

Zes nieuwe Volvo euro 6 trucks voor Barge Terminal Tilburg

nieuws_afbeelding

Nieuwe Volvo trucks
Onlangs heeft Barge Terminal Tilburg B.V. (BTT), onderdeel van GVT Group of Logistics uit Tilburg, zes nieuwe Volvo trucks in gebruik genomen voor aan- en afvoer van containers naar de rail en road terminals. De trucks zijn afgeleverd door BAS Tilburg. Het betreffen twee Volvo FM 370 pk standaard trucks en vier FH 460 pk trucks voorzien van gestuurde voorloopas. Alle voertuigen voldoen aan de Euro 6 norm en passen daarmee perfect in het duurzaamheidsbeleid van BTT B.V.
De volledige serie voertuigen is uitgerust voor inzet als LZV en beschikt over ESP (het actieve veiligheidssysteem dat ingrijpt als een truck zijn grip op het wegdek verliest en dreigt te gaan slippen of kantelen). Ter inzichtelijkheid en opvolging van het brandstofverbruik zijn alle voertuigen voorzien van het Dynafleet Transportinformatiesysteem, waarmee gestructureerd gestuurd kan worden op maximale brandstofefficiency.

 


Barge Terminal Tilburg B.V.
BTT beschikt over een grote vloot van trucks en containerchassis waarmee zeer flexibel ingespeeld kan worden op de wensen van de klant. Een efficiënt aan- en afkoppelsysteem voorkomt wachttijden, alsmede extra kosten bij het laden of lossen van containers.
Inmiddels vinden per jaar ca. 75.000 containers hun weg naar de klant via BTT.
 

Voor meer informatie zie: www.bttilburg.nl

Overig nieuws:

footer

footer links

Contact

Bedrijvennummer 4810
Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel
Tel: +31(0)413 - 371600
Fax: +31(0)413 - 3711605