Met het terugzetten van de klok wordt het weer eerder donker en later licht. We moeten ons weer voorbereiden op regen, kou en natte, modderige wegen met bladeren. Bij veranderende weersomstandigheden wordt nog meer van uw truck en chauffeur gevraagd.

HERFSTCONTROLE | VEILIG DE HERFST DOOR
Om zeker te zijn dat u overal op voorbereid bent bieden wij u de BAS Herfstcontrole. Bij deze controle wordt uw truck op 30 essentiële punten grondig nagekeken en worden de luchtkanalen van de cabine gereinigd. 

REINIGING LUCHTKANALEN
Zeker in deze tijden is het extra belangrijk om de luchtkwaliteit in cabines optimaal te houden. Hiervoor dient het klimaatsysteem regelmatig gereinigd te worden. Dit voorkomt verspreiding van allerlei ziekteverwekkende schimmels en bacteriën en draagt zo bij aan een goede gezondheid voor de chauffeurs. Op deze manier blijven u en uw trucks gezond en veilig tijdens de herfst.

***ACTIETARIEF***
De BAS herfstcontrole + reiniging van de cabine luchtkanalen kunnen we u tijdelijk aanbieden voor een gereduceerd tarief van € 75,- voor het actietarief van € 49,50
Meer weten over de herfstcontrole of het reinigen van de luchtkanalen? 
 


HERFSTACTIE PARTS
Daarnaast hebben we ook weer een herfstactie voor onze zelfreparerende klanten. Met diverse aanbiedingen op wisserbladen en verlichting , helpt BAS je veilig de herfst door!
EN: Je krijgt een luxe BAS paraplu cadeau bij besteding vanaf € 550,-!

Check de parts herfstactie: