Minder kosten, betere marges. Dat is een van de belangrijkste missies van de Nederlandse transportsector. De vervoersvraag en gerealiseerde omzetten ontwikkelen zich goed, maar er is één uitdaging: de winstgevendheid. Die staat bij veel transporteurs onder druk. Met als grootste thema’s: hoge personeelskosten en – vooral – hoge brandstofprijzen. De tarieven verhogen is nauwelijks een optie. Daarvoor is de concurrentie stevig, nationaal én internationaal.

Maatregelen treffen om de kosten terug te dringen, is wel een optie. Neem de brandstofkosten. Aan de brandstofprijzen kunt u niet veel doen. De sector is overgeleverd aan de grillen van de olie-industrie. Wel kunt u serieus besparen op het brandstofverbruik van uw wagenpark. De vrachtwagenindustrie zit niet stil. Vanuit de uitdaging om duurzamer en vooral brandstofefficiënter te rijden, boeken innovatieve fabrikanten als Volvo Trucks opmerkelijke resultaten.

GOED VOOR DE WINSTGEVENDHEID
Rijden met het nieuwste materieel is goed voor de winstgevendheid. Brandstofbesparende motortechnieken helpen bij het verbeteren van de winstgevendheid. Ze stellen u in staat uw belangrijkste kostenpost te tackelen, zónder in te boeten op de prestaties van uw wagens en chauffeurs. 
De nieuwste generatie trucks levert naast de verbetering van uw rendement op meer fronten winst op:

  1. winst voor het milieu en de klimaatdoelstellingen;
  2. meer comfort voor uw chauffeurs;
  3. een betere positie op de krappe arbeidsmarkt;
  4. minder kans op schade en lagere onderhouds- kosten;
  5. maximale inzet van uw wagenpark.
HET INVESTERINGSMOMENT IS NU
De vraag is: wat is het beste moment om te investeren in nieuw materieel en kan ik dat als ondernemer verantwoord financieren? Want de kosten gaan, zoals u als ondernemer weet, altijd voor de baat. Het moment om te investeren in nieuwe trucks is nú. Daar bestaan heldere argumenten voor:
  1. brandstofbesparing is een van de grootste uitdagingen van de sector;
  2. de nieuwste generatie dieselmotoren rijdt aantoonbaar zuiniger;
  3. de overheid beloont investeringen die bijdragen aan duurzaam rijden met fiscale investeringsregelingen;
  4. de rente op financieringen is extreem laag;
  5. financieringsvormen zijn gevarieerd en garanderen maatwerk.
Brandstof zuinig en duurzaam rijden, zonder op de prestaties in te leveren. Chauffeurs vinden en binden door ze de beschikking te geven over krachtige, veilige trucks met een hoog comfortniveau. Uw klanten kwaliteit en flexibiliteit bieden in de vorm van materieel dat altijd presteert.
Het zijn de sleutelvoorwaarden om als transporteur succesvol te blijven en de continuïteit van uw bedrijfsvoering te borgen.

Lees in onze gratis whitepaper hoe nú investeren in nieuw materieel daaraan bijdraagt!

 

Waarom nu investeren? Lees het hier!

Het moment om te investeren in nieuwe trucks is nú. Brandstof zuinig en duurzaam rijden, zonder op de prestaties in te leveren. Chauffeurs vinden en binden door ze de beschikking te geven over krachtige, veilige trucks met een hoog comfortniveau. Uw klanten kwaliteit en flexibiliteit bieden in de vorm van materieel dat altijd presteert. Het zijn de sleutelvoorwaarden om als transporteur succesvol te blijven en de continuïteit van uw bedrijfsvoering te borgen. Lees hoe nú investeren in nieuw materieel daaraan bijdraagt.