Onlangs hebben wij u uitgenodigd voor de Renault Trucks Diamond Days, welke op zaterdag 27 november plaats zou vinden. Helaas hebben we, als gevolg van de maatregelen die afgelopen vrijdag zijn afgekondigd, moeten besluiten om dit evenement -in de opzet zoals gecommuniceerd- te annuleren en te verzetten naar een nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022.  

PERSOONLIJKE KENNISMAKING & DEMORIT PLANNEN?
Door de aangescherpte maatregelen hebben we er de Diamond Days on Tour van gemaakt. We willen u namelijk toch graag de kans bieden om zelf te ervaren wat de vernieuwingen van de Renault T EVO zijn of hoe een 100% elektrische Renault Trucks D Z.E. of Master Z.E. rijdt. Het rijden in een Renault-truck moet namelijk zelf ervaren worden!Wij plannen daarom graag een afspraak in waarop wij met één van de voertuigen naar u toe komen voor een unieke en exclusieve, persoonlijke kennismaking met de nieuwste Renault Trucks. Uiteraard met in achtneming van de huidige richtlijnen. Liever een afspraak bij ons op locatie? Geen probleem, u bent van harte welkom! 

Wij vernemen heel graag waar uw voorkeur naar uitgaat en plannen met plezier een afspraak in. Klik op onderstaande knop om uw interesse kenbaar te maken.


Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Team BAS Truck Center | Renault Trucks