Najaar 2019 heeft Udea de deuren van het nieuwe hoofdkantoor in Veghel geopend. Tegelijk met de opening van dit nieuwe pand heeft het bedrijf een nieuw logo én een compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. BAS Carrosserie heeft hiervoor het wagenpark van Udea mogen restylen.

RESTYLING WAGENPARK
Voor alle voertuigen in het wagenpark die niet binnen twee jaar aan vervanging toe waren, is door BAS Carrosserie een voertuig specifiek ontwerp gemaakt. In het najaar is er gestart met de werkzaamheden en inmiddels rijdt het wagenpark in de nieuwe kleuren rond. De opleggers en bakwagens werden eerst geheel ontdaan van de oude belettering en vervolgens in de nieuwe stijl beletterd. Hierbij is gebruik gemaakt van full colors i.c.m. snijvinyl. De bakwagens en trucks zijn daarnaast ook voorzien van nieuw spuitwerk. Alle werkzaamheden –van ontwerp tot realisatie- zijn in eigen huis door BAS Carrosserie uitgevoerd. Door een strakke planning is de doorlooptijd zo kort mogelijk gehouden.

SAMENWERKING
Afgelopen jaren heeft Udea het wagenpark uitgebreid met diverse Volvo FH trekkers en FM bakwagens. Reparatie en onderhoud hiervan wordt uitgevoerd door BAS Truck Center in Veghel. Bart Willems, Logistiek Manager bij Udea, licht toe waarom BAS Carrosserie de restyling mocht verzorgen: “We werken al jaren lang prettig samen met BAS Truck Center. Daarnaast kon BAS Carrosserie een totaalpakket leveren in zowel restylen, planning als vervangend vervoer, wat ons uiteindelijk volledig heeft ontzorgd”. Tijdens de periode waarin de restyling uit werd gevoerd, werd er vervangend vervoer geregeld via BAS Rent. Het Global Truck Concept in optima forma!

UDEA
Udea is de grootste totaalleverancier in biologische levensmiddelen in de Benelux en franchisegever van Ekoplaza, de grootste biologische supermarktketen van Nederland. Het nieuwe logo verbeeldt de slogan ‘verbindend in biologisch’. Verbinding tussen mensen, tussen bedrijven en in harmonie met een circulaire economie en natuur. Voor meer informatie over Udea: www.udea.nl