De nieuwe D-LINE en T-LINE 2020 modellen zijn standaard voorzien van diverse gebruikersopties, een geavanceerdere techniek en een hoog comfort niveau. Zorgeloos ondernemen is de meest prettige manier van ondernemen. Renault Trucks Nederland begrijpt dat en biedt u daarom nu op een selectie D-LINE en T-LINE 2020 modellen unieke lease oplossingen op maat aan.

Iedere truck wordt zeer compleet geleverd en is ook voorzien van de nieuwe en voordelige Comfort Plus-, Safety Max- en Fuel Economic-pakketten (afhankelijk van het model). Ieder lease contract komt standaard inclusief reparatie- en onderhoud (Excellence). En bij de T-Line modellen zit er ook Predict en Optifleet bij. Zo kunt u als ondernemer of chauffeur, iedere kilometer met een nieuwe D 2.1, T Sleeper Cab of T High Sleeper Cab omzetten in maximaal comfort en gunstige prestaties en weet u bovendien ook waar u maandelijks aan toe bent. Er zijn verschillende operational en financial lease oplossingen mogelijk, waardoor er altijd een geschikte oplossing op maat voor u en uw bedrijf is.

WELKE LEASEVORM IS GESCHIKT?
Iedere ondernemer heeft persoonlijke wensen en mogelijkheden wanneer wordt besloten om tot de lease van een bedrijfswagen over te gaan. Een lease contract zorgt dat u geld vrij houdt voor andere investeringen. Wanneer u kiest voor operational lease dan staat het voertuig op de balans van de leasemaatschappij en huurt u in feite het voertuig. Het voordeel is dat u bij operational lease het voertuig niet op uw eigen balans heeft staan en geen risico loopt met betrekking tot de afschrijving. Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het lease contract. Het economisch risico van het voertuig ligt bij u en het juridische eigendom ligt bij de leasemaatschappij. Een financial lease biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van investeringsaftrek wat het fiscaal gunstig maakt voor u om voor deze leasevorm te kiezen. De D-LINE en T-LINE modellen 2020 die als Value 4 Money lease oplossingen beschikbaar zijn, worden ongeacht welke keuze in leasevorm, standaard geleverd inclusief pluspakketten, zodat de al zeer complete vrachtwagen nog completer wordt met een specifieke focus op brandstofverbruik, comfort en veiligheid.

MEER WETEN?
Wilt u meer weten over onze lease oplossingen op maat? Neem dan contact op met ons professionele team. Zij adviseren u graag vrijblijvend over uw persoonlijke mogelijkheden, zodat u de voor u best passende lease oplossing kiest.