Zoals u weet heeft de overheid extra maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van de consequenties die dit voor ons en onze sector heeft.

TRANSPORTSECTOR HOUDT SAMENLEVING DRAAIENDE
De regering heeft de transportsector benoemd als cruciale beroepsgroep. Door transport wordt de samenleving draaiende gehouden en blijven de winkels bevoorraad. Voor de actuele updates die van invloed zijn op de transportsector, verwijzen wij jullie naar de website van TLN.

BAS WERKPLAATSEN GEOPEND
Alle BAS vestigingen zijn geopend op de tijden die u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. Hiervoor zijn op de vestigingen maatregelen getroffen die door onze medewerkers aldaar met de chauffeurs zullen worden gecommuniceerd. Belangrijkste uitgangspunt is dat we afstand van elkaar houden en zo min mogelijk persoonlijk contact maken met elkaar.

ZONDER TRANSPORT STAAT ALLES STIL
Wij zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen niet altijd even 'klantvriendelijk' zijn, maar verwachten van zowel u als onze medewerkers dat eenieder de richtlijnen respecteert en in acht neemt. Laten we er samen voor gaan en zorgen dat de transportsector door blijft draaien. Wij staan voor u klaar!

Namens het hele team van BAS Truck Center wensen we jullie veel sterkte en succes in deze bijzondere tijd.