Eltink Draad en Kabel levert een breed assortiment aan installatiekabels. Het aanbod varieert van voedingskabels van zonnepanelen tot bedrading voor machines en woningen.

Klanten zijn hoofdzakelijk installateurs, machinebouwers, woningbouwcorporaties, utiliteit, agrarische en industriële bedrijven. De kabels worden in het bedrijfspand in Cuijk op maat gemaakt en van daaruit verspreid. Eltink Draad en Kabel onderscheidt zich met de belofte dat een bestelling die voor 11.00 uur is geplaatst nog dezelfde dag wordt geleverd. Eigenaar Harm Eltink schafte onlangs de eerste Volvo-truck aan: een Volvo FL 4x2 bakwagen met 210 pk motorvermogen. Carrosseriebedrijf Wim van den Bosch uit Veenendaal verzorgde de opbouw.

“Wij hebben veel vertrouwen in het merk Volvo. Dat geldt ook voor de kennis, ervaring en professionaliteit van BAS Truck Center. Aan hetgedegen advies van de verkoper kon je duidelijk merken dat hij wist waar hij het over had. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning en inmiddels hebben we een tweede Volvo-truck besteld!”

Lees meer artikelen in BASTA 39