BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Unieke levering voor...

Unieke levering voor Van der Linden Groep te Waalwijk

Maar liefst vijftien nieuwe Volvo trucks in verschillende uitvoeringen zijn de afgelopen anderhalf jaar afgeleverd aan Van der Linden Groep. De trucks werden opgebouwd bij en afgeleverd door BAS Truck Center in Veghel.

Lees meer
Van den Bosch...

Van den Bosch Transporten kiest wederom voor Renault Trucks T

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen.

Lees meer
Wacht maar tot ik...

Wacht maar tot ik groot ben

Dat is de slogan die Jan Donkers, van het gelijknamige Loonbedrijf, bijna 20 jaar geleden op zijn Volvo FL10 liet zetten. Negentien jaar werd de FL ingezet voor het vervoer van divers materieel.

Lees meer
Wij beschikken over...

Wij beschikken over een truck die ons past als een jas!

Muller Bouw nam onlangs een Volvo FMX 420 6x2 in gebruik. De bouwtruck is voorzien van gestuurde naloopas en Volvo Dynamic Steering, wat zorgt voor een prettig rijcomfort.

Lees meer
Veiligheidsoplossing...

Veiligheidsoplossing Volvo trucks helpt afstand te houden

Volvo Trucks ontwikkelde Distance Alert, een veiligheidsfunctie waarmee truckchauffeurs een veilige afstand tot hun voorligger kunnen houden en zo kritieke situaties kunnen voorkomen.

Lees meer
Inzamelen, verwerken...

Inzamelen, verwerken en hergebruiken

CVB Ecologistics werd groot met inzamelen en verwerken van papier. Hoewel dat nog steeds de core business is, richt het bedrijf zich nu ook op andere recyclebare afvalstromen.

Lees meer