BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Volvo Trucks...

Volvo Trucks bespaart brandstof met nieuwe verbeteringen

De verbeterde D11- en D13-dieselmotoren die Volvo Trucks aanbiedt in de Volvo FH, FM en FMX voldoen vanaf nu aan de nieuwe Euro 6 stap D-voorschriften. De motoren zijn voorzien van en aantal verbeteringen dat transporteurs helpt om de brandstofkosten te drukken.

Lees meer
Twee Volvo LNG...

Twee Volvo LNG-trekkers voor Van der Heijden Transport & Logistiek

Van der Heijden Transport & Logistiek uit Bladel heeft onlangs twee Volvo LNG-trekkers in gebruik genomen. De levering kwam tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer BAS Truck Center.

Lees meer
C. van Dijk rijdt...

C. van Dijk rijdt twee miljoen kilometer met Volvo FH

Gisteren heeft C. van Dijk Transport uit Volkel 2.000.000 kilometer op de teller van deze Volvo FH gezet. Deze trekker is voorzien van een 13 liter 480 pk Euro 3 motor en is al twaalf jaar nagenoeg continu onderweg en wordt ingezet in het koeltransport.

Lees meer
Bezoek BAS op Mega...

Bezoek BAS op Mega Trucks Festival

Op zaterdag 15 en zondag 16 december vindt het Mega Trucks Festival, het grootste indoor truckfestival van de Benelux, plaats in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en eenieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop...

Lees meer
Diesel zit in ons...

Diesel zit in ons bloed

‘We zijn een bedrijf met jonge, ambitieuze mensen’, zegt André van der Sande (29) vestigingsmanager van BAS Truck Center Tilburg. Samen met accountmanager Stijn van Roij (33) vertelt hij over zijn liefde voor het vak.

Lees meer
Renault Trucks K...

Renault Trucks K voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden heeft onlangs een Renault Trucks K 8x4 grondzuigwagen in gebruik genomen. Het is de vierde Renault voor het bedrijf, dat nu zes voertuigen in de vloot heeft. De levering kwam tot stand in samenwerking met Renault Trucks en BAS Truck Center.

Lees meer