BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Vera ingezet in...

Vera ingezet in logistiek proces

Het elektrisch aangedreven, geheel geautomatiseerde en zelfrijdende voertuig Vera van Volvo Trucks maakt sinds kort deel uit van een geïntegreerde oplossing voor het vervoeren van goederen van een logistiek centrum naar een haventerminal in het Zweedse Göteborg.

Lees meer
Familiebedrijf met...

Familiebedrijf met korte lijnen

Op het terrein van Verbruggen in Dreumel is het zaterdagmorgen een komen en gaan van chauffeurs. De truck wassen, het dashboard schoonmaken of de dagelijkse controle uitvoeren: je komt het allemaal tegen. Op kantoor wordt er druk gewerkt aan de planning voor volgende week.

Lees meer
TNO-rapport toont...

TNO-rapport toont aan: tot 23% CO2-besparing met Volvo LNG-trucks

Uit tests van TNO blijkt dat de CO2-emissies uit de uitlaat van de Volvo FH LNG-truck bijna 20% lager zijn dan die van de door TNO geteste Euro 6-dieseltrucks.

Lees meer
Nieuwe Volvo FL...

Nieuwe Volvo FL koelbakwagen aan Tilburgse Voedselbank afgeleverd

Vorige week heeft BAS Tilburg een nieuwe Volvo FL 210pk 4x2 vrachtwagen met koelbak en laadklep –opgebouwd door Carhar- afgeleverd aan de Tilburgse voedselbank.

Lees meer
Volvo Trucks toont...

Volvo Trucks toont duurzame transportoplossingen op ReinigingsDemoDagen

Op de ReinigingsDemoDagen (RDD) laat Volvo Trucks zien welke duurzame en bovendien veilige oplossingen zij kan leveren voor de specifieke behoeften van de afval- en reinigingssector. Naast een Volvo FE Low Entry Cab (LEC) op CNG, zijn op de stand een Volvo FE Electric met haakarm en een Volvo FH LNG te bewonderen.

Lees meer
Unieke levering voor...

Unieke levering voor Van der Linden Groep te Waalwijk

Maar liefst vijftien nieuwe Volvo trucks in verschillende uitvoeringen zijn de afgelopen anderhalf jaar afgeleverd aan Van der Linden Groep. De trucks werden opgebouwd bij en afgeleverd door BAS Truck Center in Veghel.

Lees meer