BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Diesel zit in ons...

Diesel zit in ons bloed

‘We zijn een bedrijf met jonge, ambitieuze mensen’, zegt André van der Sande (29) vestigingsmanager van BAS Truck Center Tilburg. Samen met accountmanager Stijn van Roij (33) vertelt hij over zijn liefde voor het vak.

Lees meer
Renault Trucks K...

Renault Trucks K voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek uit Uden heeft onlangs een Renault Trucks K 8x4 grondzuigwagen in gebruik genomen. Het is de vierde Renault voor het bedrijf, dat nu zes voertuigen in de vloot heeft. De levering kwam tot stand in samenwerking met Renault Trucks en BAS Truck Center.

Lees meer
Voorbereid de herfst...

Voorbereid de herfst in met de najaarsactie

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Wij hebben een aantal artikelen geselecteerd die goed passen bij deze periode. De BAS lampen bijvoorbeeld zijn van Heavy Duty kwaliteit en zorgen dat u altijd goed zichtbaar bent.

Lees meer
#SwitchToElectric...

#SwitchToElectric met de nieuwe Renault Master Z.E.

De nieuwe Renault Master Z.E. is de ontbrekende schakel in de laatste fase van de logistieke keten. Dit energiezuinige voertuig is 100% elektrisch, heeft geen uitstoot en een actieradius van 120 km. Ideaal voor leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen.

Lees meer
Volvo Trucks...

Volvo Trucks presenteert zelfrijdende elektrische oplossing

Volvo Trucks presenteert een nieuwe transportoplossing met zelfrijdende elektrische voertuigen die kunnen bijdragen aan efficiënter, veiliger en schoner vervoer. Het doel op de lange termijn is dat bedrijven die non-stop transportservices nodig hebben over een vast traject kunnen kiezen uit een groter aanbod.

Lees meer
Op zoek naar meer...

Op zoek naar meer uitdaging in je werk als monteur?

Wil jij werken met de meest geavanceerde technologie? Een merk vertegenwoordigen dat leidend is in technologische innovaties? En tegelijkertijd de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te bouwen? Laat je terugbellen door onze recruiter en word de nieuwe bedrijfsautotechnicus van BAS Truck Center. Ga ervoor!

Lees meer