Renault Trucks D

Renault gamma D, distributie

Het chassis van de voertuigen van het gamma D is getest onder de zwaarste omstandigheden met extreme belasting. Om een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen, is de cabine versterkt met materialen en technieken die beken staan om hun duurzaamheid en robuustheid.

De kenmerkende eigenschappen van het D gamma zoals een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de hele stad door kunt rijden, zelfs in de kleinste straten.

BAS Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks. Voor reparatie, onderhoud en onderdelen kunt u terecht bij onze werkplaatsen in Veghel, Tilburg, Veldhoven of Nijmegen.

Standaard 3 jaar garantie

Renault Trucks biedt, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model D of D Wide. Een Renault-truck staat bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km.

UNIEKE LEASE OPLOSSINGEN OP MAAT

Zorgeloos ondernemen is de meest prettige manier van ondernemen.

Iedere truck wordt zeer compleet geleverd en is ook voorzien van de nieuwe en voordelige Comfort Plus-, Safety Max- en Fuel Economic-pakketten (afhankelijk van het model). Ieder lease contract komt standaard inclusief reparatie- en onderhoud (Excellence). Zo kunt u als ondernemer of chauffeur, iedere kilometer omzetten in maximaal comfort en gunstige prestaties en weet u bovendien ook waar u maandelijks aan toe bent. Er zijn verschillende operational en financial lease oplossingen mogelijk, waardoor er altijd een geschikte oplossing op maat voor u en uw bedrijf is.

WELKE LEASEVORM IS GESCHIKT?

Iedere ondernemer heeft persoonlijke wensen en mogelijkheden wanneer wordt besloten om tot de lease van een bedrijfswagen over te gaan. Een lease contract zorgt dat u geld vrij houdt voor andere investeringen. Wanneer u kiest voor operational lease dan staat het voertuig op de balans van de leasemaatschappij en huurt u in feite het voertuig. Het voordeel is dat u bij operational lease het voertuig niet op uw eigen balans heeft staan en geen risico loopt met betrekking tot de afschrijving. Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het lease contract. Het economisch risico van het voertuig ligt bij u en het juridische eigendom ligt bij de leasemaatschappij. Een financial lease biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van investeringsaftrek wat het fiscaal gunstig maakt voor u om voor deze leasevorm te kiezen. De D-LINE modellen 2020 die als Value 4 Money lease oplossingen beschikbaar zijn, worden ongeacht welke keuze in leasevorm, standaard geleverd inclusief pluspakketten, zodat de al zeer complete vrachtwagen nog completer wordt met een specifieke focus op brandstofverbruik, comfort en veiligheid.

Renault Trucks D 7,5. De feiten:

 • Motoren

  DTI 5: 210pk, 240 pk

  DTI 8: 250pk, 280 pk

 • GVW

  7,5 tot 18 ton

 • GCW

  13,5 tot 36 ton

 • Cabines

  Day cab: Korte Cabine

  Global Cab: Half lange cabine

  Crew Cab: 4-deurs cabine

Renault Trucks D Wide. De feiten:

 • Motoren

  DTI 8: 250pk, 280 pk of 320 pk

  DTI 11: 380pk, 430 pk

 • GVW

  18/19 tot 26 ton

 • GCW

  21,5 tot 44 ton

 • Cabines

  Day cab: Korte Cabine

  Global Cab: Half lange cabine

  Night and Day Cab: Lange cabine, standaard dak

  Sleeper Cab: Lange cabine, verhoogd dak