Renault Master Chassis

Let op: dit model is tijdelijk niet leverbaar. KLIK HIER en bekijk de nieuwe Renault RED Edition

Renault Master Chassis/Platform cabine

De Renault Master Chassis/Platform cabine heeft een modulaire chassisstructuur en een demonteerbare achterbumper. Het voertuig biedt een van de grootste variaties aan opbouwlengtes in de markt, waardoor optimaal kan worden ingespeeld op de behoeften van ieders specifieke beroepsgroep. Een passende maatwerkoplossing is voortaan leverbar af-fabriek (kipper, open- of gesloten laadbak) met volledige fabrieksgarantie.

De Renault Master Chassis/Platform cabine maakt deel uit van het Distributiegamma van Renaults, het meest complete op de markt dat ook de Renault Maxity, Renault Master Gesloten Cabine en de Renault Trucks D in verschillende uitvoeringen, omvat. BAS Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks. Naast reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan trucks en trailers, zijn onze werkplaatsen volledig ingericht voor het verrichten van werkzaamheden aan uw bedrijfswagen.

Cabine

De Renault Master is geheel op maat samen te stellen en beschikbaar als gesloten bestelwagen of als chassis-cabine. Bij beide varianten kan er gekozen worden voor een dubbele of enkele cabine. Daarnaast is het tevens mogelijk om de afmetingen, het laadvolume en het laadvermogen precies op uw wensen af te stemmen. Renault Trucks beidt hiervoor een vijftal ‘branchespecifieke pakketten’, Om perfect in te spelen op de behoeften van de klanten, waaronder bouw, pakket- en koeriersdienst, geconditioneerd transport, bodybuilder en personenvervoer. Het pakket voor de bouw biedt opties zoals een bodembescherming onder het chassis en een toerentalregeling voor uitrustingen aangesloten op de PTO zoals een kipper of kraan. De variant voor pakket- en koeriersdiensten omvat dan weer opties zoals deuren die 270 graden open kunnen draaien om het laden en lossen te vergemakkelijken. Renault Trucks biedt ook 'versiepakketten' die zich richten op de gebruikers van het voertuig en die hen helpen bij hun werk, zoals het Vision- of High Comfort-pakket.

In Diverse uitvoeringen leverbaar

De Renault Master Chassis/Platform cabine biedt een zeer uitgebreid aanbod aan opbouwlengten van 2.434 tot 5.470 mm, afhankelijk van het type opbouw.

Interieur

De ruimtelijke en op basis van modules aan te passen cabine biedt bestuurder en passagiers een comfortabele zitplaats. De talloze opbergmogelijkheden binnen handbereik vereenvoudigen de dagelijkse werkzaamheden. De Renault Master bevat een multifunctioneel stuurwiel met cruise control en snelheidsbegrenzer en daarnaast een 7”- touchscreen voor navigatie, zodat de bestuurder zich op zijn werk kan richten.

Comfort aan boord:

  • -Stroomaansluiting voor smartphones
  • -Talloze opbergmogelijkheden op het dashboard
  • -Schrijfplateau
  • -Uitschuifbaar tafeltje voor documenten van A4-formaat
  • -Geveerde stoel, in hoogte en diepte instelbaar met verstelbare steunen
  • -Opbergruimte onder de zitbank

Bekijk de talloze opties van de Renault Master Chassis Cabine in de uitgebreide brochure

Aandrijflijn

De nieuwe Euro 6-motor, leverbaar in diverse vermogensuitvoeringen, zorgt voor reductie van de schadelijke uitstoot. In combinatie met de slimme technologieën van rijhulpsystemen en de geautomatiseerde versnellingsbak, bieden deze motoren een ongeëvenaard rijcomfort.

Leverbare varianten voor de Renault Master

DCI 2.3 Euro 6 motor: 110, 130, 145, 165 of 170 pk.

Inhoud brandstoftanks: 80 0f 100 liter.

Adblue-tank: 22 liter.

Om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder terug te dringen en de prestaties van de wagen te verbeteren, is de Renault Master uitgerust met het Eco Mode-systeem, dat het motorkoppel reduceert om het brandstofverbruik te beperken, en het Stop & Start-systeem dat de motor automatisch afzet wanneer het voertuig stopt voor een verkeerslicht. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min). Tot slot is de Renault Master uitgerust met het Driver Assist-systeem, dat het ideale schakelmoment aangeeft.

Bekijk de talloze opties van de Renault Master Chassis Cabine in de uitgebreide brochure

Chassis

Het veersysteem en het robuuste chassis garanderen een maximale betrouwbaarheid van uw bedrijfswagen onder alle omstandigheden. De uitvoering 3,5 ton met dubbellucht biedt een maximum aanhangwagengewicht van 3,5 ton.

GCW tot 7,5 ton.

wij helpen u graag verder