Renault Trucks T

De truck voor lange afstanden

Als u kiest voor Renault Trucks, kiest u voor meer dan alleen een vrachtwagen. Een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een maximaal laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

BAS Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks. Voor reparatie, onderhoud en onderdelen kunt u terecht bij onze werkplaats in Veghel, Tilburg, Veldhoven of Nijmegen.

Renault Trucks heeft nieuwe motoruitvoeringen ontwikkeld die gebaseerd zijn op erkende technologieën. Deze nieuwe motoren zijn in zes verschillende vermogens beschikbaar met het grootste koppelbereik van de markt, een zuiniger verbruik en lagere onderhoudskosten. Ze staan garant voor een hogere commerciële snelheid.

Standaard 3 jaar garantie

Renault Trucks biedt, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High. Een Renault-truck staat bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe 2020 modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km.

VOORDELIGE PLUSPAKKETTEN OP DE T-LINE

Bovenop de standaard 3 jaar garantie bieden we ook verschillende pakketten aan om de al zeer complete truck nog completer te maken met een specifieke focus op brandstofverbruik, comfort of veiligheid. Zo heeft u zelf de keuze om uw distributie of lange afstand truck nog beter aan te laten sluiten op uw specifieke gebruikerswensen.

Boost uw nieuwe truck en profiteer van 3 bijzonder voordelige pakketten:

Renault Trucks T, de feiten:

 • Motoren

  DTI 11: 380pk, 430 pk of 460 pk

  DTI 13: 440pk, 480 pk of 520 pk

 • GVW

  18/19 tot 26 ton

 • GCW

  40 tot 60 ton

 • Cabines

  Day cab: Korte Cabine, standaard dak

  Night and Day Cab: Lange cabine, standaard dak

  Sleeper Cab: Lange cabine, verhoogd dak

Renault Trucks T High, de feiten:

 • Motoren

  DTI 13: 440pk, 480 pk of 520 pk

 • GVW

  18/19 tot 26 ton

 • GCW

  40 tot 60 ton

 • Cabines

  High sleeper cab: Lange cabine, verhoogd dak, vlakke vloer

ik help u graag verder