Renault Trucks T

De truck voor lange afstanden

Als u kiest voor Renault Trucks, kiest u voor meer dan alleen een vrachtwagen. Een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een maximaal laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

BAS Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks. Voor reparatie, onderhoud en onderdelen kunt u terecht bij onze werkplaats in Veghel, Tilburg, Veldhoven of Nijmegen.

Renault Trucks heeft nieuwe motoruitvoeringen ontwikkeld die gebaseerd zijn op erkende technologieën. Deze nieuwe motoren zijn in zes verschillende vermogens beschikbaar met het grootste koppelbereik van de markt, een zuiniger verbruik en lagere onderhoudskosten. Ze staan garant voor een hogere commerciële snelheid.

Renault Trucks T, de feiten:

 • Motoren

  DE11 : 380pk, 430 pk of 460 pk
  DE13 : 440pk, 480 pk of 520 pk
  DE13TC: 480 pk

 • GVW

  18/19 tot 26 ton

 • GCW

  40 tot 60 ton

 • Cabines

  Day cab: Korte Cabine, standaard dak

  Night and Day Cab: Lange cabine, standaard dak

  Sleeper Cab: Lange cabine, verhoogd dak

Renault Trucks T High, de feiten:

 • Motoren

  DE13: 440pk, 480 pk of 520 pk

 • GVW

  18/19 tot 26 ton

 • GCW

  40 tot 60 ton

 • Cabines

  High sleeper cab: Lange cabine, verhoogd dak, vlakke vloer


STANDAARD 3 JAAR GARANTIE

Renault Trucks biedt, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High. Een Renault-truck staat bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe 2020 modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km.


TURBO COMPOUND-TECHNOLOGIE VOOR EEN KRACHTIGERE EN ZUINIGERE MOTOR

Voor optimale prestaties kunnen de Renault Trucks T, T High modellen als optie worden uitgerust met de DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie, die een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert (tot 10%) zonder in te boeten aan rijcomfort of commerciële snelheid.

Een extra turbine, die na de turbocompressor wordt geplaatst, zet de restenergie in de uitlaatgassen om in mechanische energie en brengt die over op de krukas in de vorm van extra motorkoppel.

Turbo Compound maakt het dus mogelijk om een hoger koppel te bereiken bij lagere motortoerentallen. Op de snelweg, tijdens het rijden op cruise control en bij rijden bergop kan er in de klim langer een constante snelheid worden aangehouden zonder dat er teruggeschakeld hoeft te worden.

Renault Trucks T Turbo Compound

Zelf ervaren?

Plan een proefrit met de Turbo Compound demo!

Deze chique Renault Trucks T-High met Turbo Compound motor is beschikbaar voor een proefperiode van een week (of langer in overleg).

TECHNOLOGIEËN VOOR NOG MEER BRANDSTOFBESPARINGEN

De Renault Trucks T en T High zijn uitgerust met technologieën die het beduidend makkelijker maken om zuiniger te rijden welke hieronder toegelicht worden.

Geoptimaliseerde cruisecontrol met twee standen

ECO ON is de standaard stand. Het brandstofgebruik wordt geoptimaliseerd door bepaalde rijprocedures aan te passen: acceleratie, schakelen, snelheidsregeling en vertraging. Er is ook nog een tweede optie, namelijk de ECO OFF stand. Een indicator geeft in real time informatie over de gekozen rijstijl: hoe groter het aantal bladen, hoe zuiniger u rijdt.

Renault Trucks heeft nieuwe motoruitvoeringen ontwikkeld die gebaseerd zijn op erkende technologieën. Deze nieuwe motoren zijn in zes verschillende vermogens beschikbaar met het grootste koppelbereik van de markt, een zuiniger verbruik en lagere onderhoudskosten. Ze staan garant voor een hogere commerciële snelheid.

Optivision MAP-Based

Gebruikt topografische gegevens zonder dat een training nodig is. De relevante gegevens zijn opgeslagen in de Cloud en worden doorgegeven naar het voertuig naarmate de rit vordert, vóór het starten van iedere nieuwe beklimming. Schakelen, accelereren en snelheidsstrategieën zijn geoptimaliseerd om het brandstofverbruik nog verder terug te dringen. Het contact blijft onder alle omstandigheden behouden (zelfs in een tunnel), wat een 100% geografische dekking garandeert.

Exterieur en interieur

Het interieur van de Renault Trucks-voertuigen werd tot in de kleinste details bestudeerd om tot een combinatie van gebruiksgemak en ergonomische eigenschappen te komen. De truck is uitgerust met een nieuwe EURO 6 step D motor, optivision met opgeslagen gegevens, ecocruise control met nieuwe versnellingskeuzestrategie, dashboard met ultieme carbonafwerking, grijze hemelbekleding van het dak, spuitwerkaanpassing van een deel van de grille en spiegels vooraan, LED-voorlamp met nieuwe lichtvorm, de beste stuurkolom op de markt, supercomfortabele onderste stapelbedden en nieuwe stoelen, nieuw vormgegeven panoramisch dashboard met telefoon- of tabbladhouder, startknop en nieuwe opbergvakken