BAS Service

 

Service

 

  • One-stop-service
  •  
  • Diagnosestraat

 

  • Gratis poolauto
     
  • Shuttletruck service

 

Meer info? Bel met uw BAS vestiging

Minimale stilstand trekkend & getrokken materieel

BAS biedt service aan alle merken trekkend en getrokken materieel. Door preventief onderhoud aan uw truck minimaliseren wij de kans op stilstand onderweg. Een uitstekend uitgeruste werkplaats en een goed opgeleid, flexibel ingesteld team staan daarvoor garant. BAS biedt u one-stop-service waarmee u een aanspreekpunt heeft voor al uw service- en onderhoudsvragen.

 

Ook de beste service voor uw lichte bedrijfswagen!

U wilt alleen de beste service voor uw lichte bedrijfswagen, want u bent er immers van afhankelijk. Bij BAS Truck Center kunt u rekenen op de meest professionele service die uw bestelbus nodig heeft. Wij hebben de mensen en ervaring om uw onderneming te laten draaien.

 

Volvo Group Netwerk

BAS Truck Center is onderdeel van het Volvo Group netwerk dat bestaat uit ruim 50 vestigingen verspreid over het land. Hierdoor heeft u toegang tot het grootste sales en service netwerk voor lichte en zware bedrijfswagens in Nederland. Waar u ook bent, u kunt rekenen op de best geschoolde technici en de ruimste openingstijden in de markt.

 

Diagnosestraat

Bij kleine storingen kunt u bij ons direct en zonder afspraak, binnenrijden in onze diagnosestraat. Kleinigheden worden meteen opgelost. Wanneer er voor minder dan 10 euro aan onderdelen is gebruikt en het binnen een half uur is gerepareerd, krijgt u bovendien geen factuur!