Trainingen

 

Trainingen

 

  • Voldoet aan Europese richtlijn

 

  • Lagere exploitatiekosten

 

  • Totaalpakket
     

Meer informatie? Neem contact op!

Trainingen bij BAS

 

BAS Truck Center biedt in eigen beheer een aantal trainingen aan die voldoen aan de EU-richtlijn voor de 35-uur verplichte nascholing van chauffeurs. De trainingen zorgen voor lagere exploitatiekosten, een grotere veiligheid en minder uitstoot.

De volgende training bieden wij aan in eigen beheer:

 

 

Training Waarde voor nascholing
Rijvaardigheid incl. 'Het Nieuwe Rijden' 7 uur
   
   

 

Als Volvo & Renault truckdealer beschikken wij over specialistische kennis van uw voertuig. We richten ons tijdens de trainingen niet alleen op de rijvaardigheid van de chauffeur, maar ook op het optimaal benutten van uw truck.
 

Uiteraard kunt u bij BAS Truck Center ook terecht voor een totaalpakket voor trainingen, waarmee voldaan wordt aan de verplichte nascholing. Hiervoor werken wij samen met een aantal geselecteerde partners.

 

Wij zijn een gecertificeerd SOOB opleider. LET OP: Tijdens alle trainingen dient iedereen een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben!

 

Neem voor meer informatie contact op met: nascholingstraining@bastruckcenter.com of bel: 0413 - 371600.

 

 

Afhandeling opmerkingen, ideeën en klachten
Wij waarderen het enorm wanneer u ons terugkoppeling geeft over de door ons uitgevoerde diensten. Hieruit trekken we lering en optimaliseren we onze bedrijfsvoering. Wanneer u een opmerking, idee of klacht heeft, zullen wij deze direct oppakken en binnen 1 werkdag contact met u opnemen. Klachten zullen wij uiterlijk binnen 2 weken afhandelen. Bent u na deze 2 weken niet tevreden over de afhandeling van uw klacht en/of opmerking, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van Volvo Trucks Nederland via deze link.

 

Wilt u een opmerking, idee of klacht doorgeven? Doe dit dan via dit formulier.