BAS Tyres

MEER DAN 15.000 BANDEN VOOR ZWAAR WEGTRANSPORT

ALTIJD DE BAND DIE U ZOEKT

Banden vervangen? BAS Tyres heeft ruim 15.000 truck- en trailerbanden op voorraad. U vindt gerenommeerde merken als Goodyear, Bridgestone en Michelin. Daarnaast voeren we ook betrouwbare budgetmerken als Double Star, Leao en Jinyu in ons brede bandenassortiment. Nieuw of gebruikt, BAS Tyres helpt u direct op weg met de band die u zoekt. In alle merken, maten en kwaliteits- en prijsklassen.

DIRECT BANDEN MONTEREN

Snel verder? Onze BAS Truck Center werkplaatsen in Veghel, Veldhoven en Nijmegen zijn volledig ingericht om uw nieuwe truck- en trailerbanden te monteren en balanceren. Er staat altijd een monteur klaar om u te helpen. Als u een afspraak maakt, weet u voor honderd procent zeker dat u met minimaal tijdsverlies de weg weer op kunt.

Reken voor een wissel van vier banden op gemiddeld een uur. Bij de montage balanceren we de stuurasbanden en vervangen wij alle ventielen. Het wisselen van vier complete wielen neemt slechts twintig minuten in beslag.

DIRECT BANDEN BESTELLEN

U kunt uw vrachtwagenbanden ook direct bestellen bij uw vestiging. Wij zorgen voor wereldwijde verzending. Vanaf vier banden rekent BAS Tyres in de Benelux géén verzendkosten.