BAS Tyres

MEER DAN 15.000 BANDEN VOOR ZWAAR WEGTRANSPORT

ALTIJD DE BAND DIE U ZOEKT

Banden vervangen? BAS Tyres heeft ruim 15.000 truck- en trailerbanden op voorraad. U vindt gerenommeerde merken als Goodyear, Bridgestone en Michelin. Daarnaast voeren we ook betrouwbare budgetmerken als Double Star, Leao en Jinyu in ons brede bandenassortiment. Nieuw of gebruikt, BAS Tyres helpt u direct op weg met de band die u zoekt. In alle merken, maten en kwaliteits- en prijsklassen.

DIRECT BANDEN MONTEREN

Snel verder? Onze BAS Truck Center werkplaatsen in Veghel, Veldhoven en Nijmegen zijn volledig ingericht om uw nieuwe truck- en trailerbanden te monteren en balanceren. Er staat altijd een monteur klaar om u te helpen. Als u een afspraak maakt, weet u voor honderd procent zeker dat u met minimaal tijdsverlies de weg weer op kunt.

Reken voor een wissel van vier banden op gemiddeld een uur. Bij de montage balanceren we de stuurasbanden en vervangen wij alle ventielen. Het wisselen van vier complete wielen neemt slechts twintig minuten in beslag.

BAS TYRES VOERTUIG UITLIJN SERVICE

BAS Tyres is in staat om alle service rondom banden te leveren. Zo bieden wij een voertuig uitlijn service aan. Deze service is bedoeld voor voertuigen zoals trucks, tractors/landbouwvoertuigen, grote grondverzetmachines en lichte bedrijfsvoertuigen. Deze service kan uitgevoerd worden in onze garage maar ook bij u op locatie. De uitlijning van voertuigen is erg belangrijk, zo beïnvloedt het de wegligging van de auto en hoe de banden afslijten. Ruim 70% van alle vrachtwagens zijn niet goed uitgelijnd.

BAS TYRES PECHHULP

Naast een voertuig uitlijnservice, een complete werkplaats en een zeer hoge voorraad aan banden, biedt BAS Tyres een zeer groot netwerk opgebouwd dat ons ondersteund bij pechgevallen binnen Europa. Door middel van dit netwerk kunnen wij u verzekeren dat u zeer snel weer op de weg bent.