Faq

ONZE MEEST GESTELDE VRAGEN IN EEN OVERZICHT

BAS staat voor het Global Truck Concept: één centraal aanspreekpunt voor de vervoerder als het gaat om transportmaterieel en alle aanverwante diensten. Als Volvo & Renault truckdealer staat de BAS Truck Center synoniem voor in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wegtransportmiddelen, leaseoplossingen, financiële diensten en after-sales services in de breedste en beste zin van het woord. Dit Global Truck Concept omvat alle disciplines waarin we bij BAS actief zijn en is ontwikkeld met als ultieme doel: Efficiency verbetering voor u!
Meer lezen over het Global Truck Concept? Klik dan hier
Werken bij BAS is werken bij een internationaal georiënteerde organisatie die continu zoekt naar talenten en individuen de ruimte geeft om zich te ontwikkelen. Daarbij speelt het team een belangrijke rol. Samen nieuwe uitdagingen aangaan en samen zoeken naar optimale oplossingen. Kijk voor meer informatie over actuele vacatures en/of de mogelijkheid voor open sollicitaties op www.werkenbijbas.com
Wil je altijd op de hoogte blijven van het BAS-nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Stuur een mail naar info@bastruckcenter.com met je contactgegevens en ontvang twee-maandelijks onze nieuwsbrief. 
 
BAS Truck Center heeft al haar activiteiten ondergebracht in de BAS Beloftes. Het is ons commitment aan u. We bieden oplossingen op maat tegen de beste kwaliteit en de laagste prijs. Bovendien willen we 100 procent transparant zijn, met één duidelijk aanspreekpunt. Klik hier voor meer informatie over onze BAS Beloftes.
Bij kleine storingen kunt u bij ons direct en zonder afspraak, binnenrijden in onze diagnosestraat. Kleinigheden worden meteen opgelost. Wanneer er voor minder dan 10 euro aan onderdelen is gebruikt en het binnen een half uur is gerepareerd, krijgt u bovendien geen factuur!

Indien u twijfelt kunt u ook van te voren telefonisch contact opnemen met een van onze vestigingen, zodat wij kunnen beoordelen of het direct noodzakelijk is om langs te komen of dat het ook kan wachten tot een later moment.
BAS Truck Center is verdeeld in vier servicerayons, te weten: Tilburg, Veldhoven, Veghel en Nijmegen. In ieder servicerayon is een accountmanager actief, waarmee u contact op kunt nemen voor de levering van nieuwe trucks, gebruikte trucks of alle aanverwante diensten. Op de contactpagina van elke vestiging vindt u de contactgegevens van uw accountmanager. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Ja, BAS biedt service aan alle merken trucks en bedrijfswagens. Onderhoud en reparaties worden door ervaren en professionele teams uitgevoerd. Afspraak maken? Neem contact op met de vestiging in uw buurt.
Ja, naast het onderhoud aan trucks en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud aan trailers. BAS biedt complete service op het gebied van opleggers, aanhangers, laadkleppen, koelmotoren en hydrauliek. Voor meer informatie kunt u kijken op onze trailers pagina of neem contact op met de vestiging in uw buurt.
 
Een truck leasen in plaats van kopen? Geen probleem! BAS Lease, zusterbedrijf van BAS Truck Center, biedt financiering op maat. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Onze accountmanagers adviseren u graag! Hier vindt u meer over Lease en onze contactpersonen.
 
Dit verschilt per truck. Koopt u bij ons een truck uit onze voorraad dan kunnen wij u deze binnen enkele werkdagen leveren. Wilt u graag een specifieke truck helemaal naar uw wensen en behoeften? Voor levering uit de fabriek staat een gemiddelde levertijd van een half jaar tot een jaar. Afhankelijk van uw overige wensen kan het zijn dat deze levertijd langer is. Tijdens het offertetraject geven wij u altijd een indicatie van de specifieke levertijd van uw truck.

Wilt u in de tussentijd komen kijken naar de vordering van uw truck en hoe wij deze klaar maken? Geen probleem! Maak een afspraak met uw verkoper.
 
BAS Truck Center is een regionaal opererend dealerbedrijf voor Volvo en Renault Trucks met vestigingen in Tilburg, Veldhoven, Veghel en Nijmegen. U kunt hier uw nieuwe Volvo of Renault Truck aanschaffen en het onderhoud aan uw truck of trailer laten verzorgen.

BAS World is een internationaal opererend handelsbedrijf. Met een voorraad van 1500 gebruikte voertuigen staat BAS Trucks bekend als Europa’s grootste truck- en trailerdealer. 
 
BAS is in het bezit van het certificaat "Erkend Duurzaam"; een initiatief van branchevereniging BOVAG en een erkenning voor de doorvoering van duurzaamheid in alle facetten van de bedrijfsvoering. Om in aanmerking te komen voor dit certificaat, is BAS Truck Center door specialisten van een onafhankelijke organisatie getoetst op duurzaamheid in de verschillende bedrijfsprocessen: personeel, bedrijfsvoering, financiën, inkoop, verkoop en communicatie. Hieruit bleek dat BAS op alle punten goed scoorde. Zo is duurzaamheid een vast onderdeel in het beleidsplan, is BAS actief bezig met subsidiemogelijkheden en wordt er bij inkoop niet alleen aandacht aan kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid besteed.
 
Zorg voor het milieu is al sinds de jaren zeventig een van de kernwaarden van Volvo Trucks. Sinds die tijd is de uitstoot van verontreinigende stoffen in de lucht bij nieuwe Volvo-trucks met 90% verminderd en het brandstofverbruik en de impact op het milieu met 40% verlaagd. Volvo Trucks gelooft in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. De productiefaciliteiten in het Belgische Gent en het Zweedse Tuve waren de eerste klimaatneutrale voertuigfabrieken ter wereld. De spuiterij in Umeå in Zweden heeft een van de laagste emissiewaarden van oplosmiddelen in de branche. Ook steeds meer dealers worden CO2-neutraal. Deze activiteiten worden snel en over de hele wereld uitgebreid om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk productiemethoden, fabrieken, transportdiensten en dealers erbij worden betrokken.
 
Renault Trucks zet zich in om de impact van de transportbranche op het milieu te verminderen. De productie van voertuigen van Renault Trucks gebeurt in 14001 gecertificeerde fabrieken. Hier wordt het verbruik van grondstoffen en de productie van afval beperkt. Elk voertuig is vervaardigd met het doel om een ​​maximumhoeveelheid van de componentmaterialen te hergebruiken. Bovendien verzamelt Renault Trucks milieuproductinformatie van levenscyclusanalyses (LCA's) die op haar voertuigen worden uitgevoerd. Deze bestrijken alle fasen in het leven van een vrachtwagen, tot en met de definitieve ontmanteling en recycling. Het biedt gegevens over de milieu-impact van elk van deze fasen. Levenscyclusanalyse maakt het ook mogelijk om het broeikaseffect van een voertuig te bepalen gedurende zijn gehele operationele levensduur. Deze informatie is op aanvraag verkrijgbaar bij de afdeling Environmental Management van Renault Trucks.

 
Heeft u een vraag over een factuur die u van BAS Truck Center heeft ontvangen?
Neem contact op met de vestiging die deze factuur heeft verzonden. Op de factuur vindt u de naam van de juiste contactpersoon.

Heeft u een vraag over een factuur die u naar BAS Truck Center heeft gestuurd?
Neem contact op met onze administratie via 0413-371600 of mail naar administratie@bastruckcenter.com