BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Renault Trucks...

Renault Trucks verlicht Europa met de Diamond Echo!

Renault Trucks heeft een primeur en start een Europese tour met een unieke 100% elektrische vrachtwagen. Dit voertuig, een Renault Trucks E-Tech T met de naam "Diamond Echo", heeft een uniek elektroluminescent ontwerp. 

Lees meer
Van Nederland naar...

Van Nederland naar Moldaviƫ - De grenzen van de Renault T-High getest

De veelzijdigheid van de Renault T-High wordt benadrukt door zijn prestaties in zowel korte als langeafstandstransporten. Dit werd onlangs bevestigd door Wil Snoeks tijdens een speciale missie naar Moldavië.

Lees meer
Emons reduceert CO2...

Emons reduceert CO2-uitstoot door inzet Volvo-trucks op Bio-LNG

Met de aanschaf van vijftig nieuwe Volvo FH-trucks die zullen rijden op Bio-LNG, zet Emons Group verder in op de reductie van CO2-uitstoot van hun transportactiviteiten. 

Lees meer
Terugblik op de...

Terugblik op de Geluk in Beweging Challenge bij BAS Truck Center

Met veel voldoening kijken we terug op de "Geluk in Beweging Challenge" die plaatsvond op maandag 4 maart 2024 bij BAS Truck Center. 

Lees meer
BAS Truck Center...

BAS Truck Center gastlocatie voor Geluk in Beweging Challenge

BAS Truck Center is verheugd om als trotse gastlocatie op te treden voor de "Geluk in Beweging Challenge" op maandag 4 maart 2024. Deze bijzondere dag staat in het teken van de "Koers naar Werk".

Lees meer
Volvo introduceert...

Volvo introduceert Volvo FM Low Entry Electric

Volvo Trucks introduceert voor het eerst een vrachtwagenmodel dat alleen met een elektrische aandrijving is ontwikkeld. Met een capaciteit voor zware ladingen en een uitstekend zicht voor de chauffeur, is de FM Low Entry een elektrische truck die geoptimaliseerd is voor veilig en efficiënt rijden in stedelijke gebieden.

Lees meer