BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Van Kaathoven kiest...

Van Kaathoven kiest bewust voor Volvo FE Electric

Van Kaathoven zet vanaf de zomer een Volvo FE Electric 6x2 met elektrische kraakpersopbouw in voor PMD inzameling binnen de gemeente Meierijstad.

Lees meer
NK Veiligste...

NK Veiligste Chauffeur 2020

Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij het NK Veiligste Chauffeur gehouden. Deelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs.

Lees meer
Restyling wagenpark...

Restyling wagenpark Udea

Tegelijk met de opening van het nieuwe pand heeft Udea een nieuw logo én een compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. BAS Carrosserie heeft hiervoor het wagenpark mogen restylen.

Lees meer
Trots op het...

Trots op het resultaat

Ronnie van Leeuwen is supertrots op zijn nieuwe Volvo-truck, die volledig naar zijn wensen is geconfigureerd. In de vorige BASTA was de truck nog volop in opbouw. Nu tonen wij het resultaat: een fantastische truck.

Lees meer
Korte lijnen - op...

Korte lijnen - op maat gesneden aanbod

Het modeljaar van Renault Trucks 2020 markeert een nieuwe aanpak bij BAS Truck Center. De organisatie is opgebouwd rondom merk, product en klanten.

Lees meer
RENAULT TRUCKS D...

RENAULT TRUCKS D MODEL JAAR 2020

De Renault Trucks D en D Wide zijn voorzien van een nieuw ontworpen ergonomisch en comfortabel interieur, nieuwe veiligheidsvoorzieningen en een verbeterde aerodynamica.

Lees meer