BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Renault Trucks...

Renault Trucks levert eerste E-Tech T aan Sluyter Logistics

Renault Trucks heeft in mei de eerste E-Tech T aan Sluyter Logistics geleverd, Sluyter Logistics was al de eerste afnemer die in 2020 een elektrische truck in gebruik nam. En dit was nummer 8 van de serie wagens die we mochten afleveren.

Lees meer
Nieuwe Volvo FH16...

Nieuwe Volvo FH16 levert topprestaties voor Transwinaton

Convoi Exceptionnel, dat betekent vaak: laat in de avond of in de nacht rijden. De gloednieuwe aanwinst van Transwinaton Nederland, een sterke Volvo FH16 die onlangs werd geleverd door BAS Truck Center, wordt regelmatig voor dit soort werkzaamheden ingezet. 

Lees meer
Volvo's elektrische...

Volvo's elektrische trucks rijden meer dan 80 miljoen kilometer in vijf jaar

Volvo's elektrische trucks hebben meer dan 80 miljoen kilometer gereden - ofwel 2.000 keer de wereld rond - sinds de introductie van Volvo's eerste elektrische truckmodellen in 2019. 

Lees meer
Van der Heijden...

Van der Heijden levert CO2 neutraal met Volvo FM Electric trekkers

Van der Heijden Internationaal Transport heeft recentelijk een belangrijke stap gezet naar duurzame mobiliteit door de ingebruikname van twee Volvo FM Electric trekkers, geleverd door BAS Truck Center.

Lees meer
De nieuwe Volvo FH16...

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden op 100% hernieuwbare brandstoffen. Tests op de weg bevestigen dat de volledig nieuwe motor in de FH16 een 5% zuiniger brandstofverbruik heeft en minder uitstoot, terwijl deze 7% meer koppel levert - een combinatie die de efficiëntie en...

Lees meer
Eskatrans breidt...

Eskatrans breidt vloot uit met Renault Trucks T voor efficient containertransport

Eskatrans, een vooraanstaand Belgisch transportbedrijf gespecialiseerd in het tractiewerk en het vervoer van zeecontainers, heeft onlangs een nieuwe Renault Trucks T aan het wagenpark toegevoegd, afgeleverd door BAS Truck Center.

Lees meer