BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Productaanbod BAS...

Productaanbod BAS Truck Center uitgebreid met Renault trucks

Sinds eind 2019 is BAS Truck Center officieel verkoopdealer van Renault Trucks en bedrijfswagens. Het doel? De aflevering, after sales en overige diensten beter op elkaar laten aansluiten.  

Lees meer
Zomeractie - Fris de...

Zomeractie - Fris de zomer door met de aircoacties van BAS

BAS helpt je graag fris de zomer door. Daarom hebben we een aantal interessante acties voor de reiniging en het onderhoud van het aircosysteem in de truck. 

Lees meer
Hoe de Van Kuijk...

Hoe de Van Kuijk Groep de aardappel bij ons op tafel brengt

De Van Kuijk Groep uit Helvoirt is groot geworden in het mesttransport. Hoewel dat nog steeds de hoofdmoot is van de activiteiten, verbreedt het bedrijf uit Helvoirt zijn horizon. Het aardappeltransport vormt een steeds groter deel van de bedrijfsactiviteiten. 

Lees meer
Multi Vloeren...

Multi Vloeren Brabant

Multi Vloeren Brabant bedient zijn opdrachtgevers op steeds meer manieren. Daarbij spelen Volvo-trucks een belangrijke rol. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van cementdekvloeren, tegelvloeren en vloerverwarming.

Lees meer
RENAULT TRUCKS...

RENAULT TRUCKS INTRODUCEERT PACKS VOOR ZORGELOOS ONDERNEMEN

Renault Trucks Nederland introduceert voordeelpakketten voor de T- en D-Line om -in navolging van de standaard 3 jaar garantie- het totaalconcept ‘zorgeloos ondernemen’ voor transporteurs nog completer te maken.

Lees meer
Tien jaar Volvo FMX...

Tien jaar Volvo FMX gevierd met een speciale actie

Tien jaar geleden werd de Volvo FMX geïntroduceerd, specifiek voor het bouwsegment. Om dit te vieren, biedt Volvo Trucks nu tot september gratis Volvo Dynamic Steering & Visibility-pakket bij een nieuwe Volvo FMX.

Lees meer