BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Elektrische Volvo...

Elektrische Volvo-trucks getest in extreem winterweer

Het komt regelmatig voor: de batterij in de telefoon verliest stroom wanneer de echte kou intreedt. Om hetzelfde lot bij vrachtwagens te vermijden, heeft Volvo Trucks zijn elektrische trucks getest in extreem koud weer dicht bij de poolcirkel. 

Lees meer
DHL Parcel zet...

DHL Parcel zet verder in op uitstootvrij transport met drie Volvo’s FL Electric

DHL Parcel zet verder in op duurzaam transport. Onlangs nam het bedrijf drie Volvo’s FL Electric in ontvangst. De 4x2-bakwagens worden ingezet voor de bevoorrading van CityHubs en het vervoer van palletzendingen.

Lees meer
200ste Volvo Truck...

200ste Volvo Truck voor Stam Transport is een unieke 25 jaar editie!

Speciaal ter ere van het 25-jarig bestaan van Stam Transport BV hebben de zoons van eigenaar Gerrit Stam ervoor gekozen om -uit een serie van 16 nieuwe Volvo FH’s- één trekker extra speciaal te maken. 

Lees meer
Haegens hijst het...

Haegens hijst het allemaal met trio nieuwe Volvo-trucks

Steeds verder én hoger. Dat is onderdeel van het motto van Haegens. Een nieuwe Volvo FH16 & FH-trekker en een Volvo FM-bakwagen met rijplatenkraan helpen om deze ambitie verder waar te maken.

Lees meer
GROTERE ACTIERADIUS...

GROTERE ACTIERADIUS VOOR DE ELEKTRISCHE RENAULT MASTER Z.E.

De volledig elektrische Renault Trucks Master Z.E. is uitgerust met nieuwe batterijen van 52 kWh. Deze capaciteit verhoogt de effectieve actieradius van het voertuig tot 190 km.

Lees meer
TOT 10%...

TOT 10% BRANDSTOFBESPARING MET DE NIEUWE GENERATIE RENAULT TRUCKS

Renault Trucks introduceert in de nieuwe TCK range nieuwe DE11- en DE13-motoren. In combinatie met bv. Turbo Compound kunnen deze nieuwe motoren het brandstofverbruik met maximaal 10% verlagen.

Lees meer