BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Europa zet LNG en...

Europa zet LNG en Bio-LNG als serieus alternatief voor diesel in

Europees gezien ontstaan steeds meer initiatieven om voorzieningen op te zetten voor LNG als brandstof voor trucks. De nieuwe FH en FM zijn daarom beschikbaar met motoren die zowel LNG als Bio-LNG ondersteunen.

Lees meer
Bijzondere Volvo FH...

Bijzondere Volvo FH 460 10x4 TAG XL voor Den Ouden Groep

Den Ouden Groep heeft een unieke Volvo FH 460 10x4 TAG XL met Walking Floor-opbouw aan zijn vloot toegevoegd. De truck wordt ingezet voor het transport van duurzame compost.  

Lees meer
Met een Volvo FH LNG...

Met een Volvo FH LNG naar Zuid-Italië is echt geen enkel probleem meer

Van de Kamp Transport uit Druten rijdt inmiddels twee jaar met LNG en heeft vijf trucks op het vloeibare aardgas rijden. Deze Volvo FH LNG-trucks met 460 pk rijden door heel Europa. De business case van de LNG-trekkers is gunstig. 

Lees meer
Van Sambeek...

Van Sambeek Transport | ‘Nee? Dat woord kennen we niet’

Hoe gaat familiebedrijf Van Sambeek Transport uit Escharen de toekomst in? Bij gebrek aan een opvolger lag die vraag een paar jaar geleden op tafel. Hoe Bas Bruisten de kans kreeg en de stap zette naar het ondernemerschap. “Het is een geweldige kans om iets moois verder door te zetten.”<br />  

Lees meer
Verkoop gestart! Een...

Verkoop gestart! Een hele nieuwe reeks trucks

Met de nieuwe Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX bieden we u een compleet nieuwe, ultramoderne rijervaring. We brengen het chauffeurscomfort, de veiligheid, de prestaties van de trucks en de efficiency naar het allerhoogste niveau.

Lees meer
UNIEKE LEASE...

UNIEKE LEASE OPLOSSINGEN OP MAAT

Zorgeloos ondernemen is de meest prettige manier van ondernemen. Renault Trucks Nederland begrijpt dat en biedt u daarom nu op een selectie D-LINE en T-LINE 2020 modellen unieke lease oplossingen op maat aan.

Lees meer