BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

'ACTIEF...

'ACTIEF FUELMANAGEMENT STAAT BIJ ONS CENTRAAL'

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen komt bij GVT onder meer tot uitdrukking door investeren in jong materieel, de inzet van LZV’s en de focus op multimodaal vervoer om de CO2-uitstoot te verminderen.

Lees meer
Slopen met oog voor...

Slopen met oog voor mens en milieu

Laarakkers uit Sambeek is uitgegroeid tot toonaangevend aannemer van sloopwerken. Het bedrijf doet inmiddels echter veel meer dan dat. “Bedrijven die zich het best weten aan te passen aan nieuwe omstandigheden overleven.”

Lees meer
PALI Group...

PALI Group investeert in LNG-truck

PALI Group heeft onlangs een nieuwe Volvo FH LNG-truck in gebruik genomen. Deze duurzame truck wordt ingezet voor koeltransport. Het resultaat: 20% minder CO2-uitstoot met dezelfde (rij)prestaties.  

Lees meer
Update Coronavirus:...

Update Coronavirus: U blijft welkom bij BAS!

Zoals u weet heeft de overheid extra maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van de consequenties die dit voor ons en onze sector heeft.

Lees meer

"Het is een supertruck"

Reductie van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot is al jaren topprioriteit bij Duynie. De inzet van een Volvo FH 460 4x2-trekker met Turbo Compound-technologie is een logische vervolgstap.

Lees meer
Renault Trucks start...

Renault Trucks start serieproductie elektrische trucks

Voor Renault Trucks zijn elektrische vrachtwagens realiteit. Uit de fabriek in Blainville-sur-Orne zullen deze maand de eerste in serie gebouwde Renault Trucks D en D Wide Z.E. van de band rollen. Een belangrijke mijlpaal in de transitie van de stedelijke mobiliteit.

Lees meer