BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

4,5 tot 5%...

4,5 tot 5% brandstofbesparing voor Verhoeven met de Volvo FH I-Save

Voor internationaal hoogwaardig transport rijdt Verhoeven uit Uden met de Volvo FH I-Save. Hiermee bespaart het bedrijf zo’n 4,5 tot 5% op het brandstofverbruik. Niet alleen gunstig qua kosten, maar ook een goede stap naar een duurzamere samenleving met minder CO2-uitstoot.

Lees meer
Volvo Trucks toont...

Volvo Trucks toont nieuwe emissievrije truck met brandstofcellen op waterstof

Een vrachtwagen met brandstofcellen die worden aangedreven door waterstof stoot alleen waterdamp uit, produceert zijn eigen elektriciteit en heeft een actieradius tot 1.000 km. Volvo Trucks is nu gestart met het testen van voertuigen met deze nieuwe technologie.

Lees meer
Efficiƫnt en...

Efficiƫnt en ergonomisch: de nieuwe Volvo FM TAG-XL voor Heijmans

Heijmans heeft een nieuwe Volvo FM 460 8x2 tridem met TAG-XL asconfiguratie in gebruik genomen voor het plaatsen van geleiderails langs (snel)wegen. De truck combineert efficiency met ergonomie. 

Lees meer
Volvo Trucks...

Volvo Trucks introduceert nieuwe functies voor veilig en veeleisend transport

Volvo Trucks introduceert nieuwe functies die de veiligheid en rijeigenschappen verbetert en het nauwkeurig manoeuvreren in krappe ruimtes en op hobbelige of gladde wegen ondersteunt.

Lees meer
Legro vernieuwt...

Legro vernieuwt vloot met Volvo-trucks en wielladers

Legro, specialist in substraten en dekaarde, heeft vier nieuwe Volvo FH-trekkers en twee nieuwe Volvo L110H wielladers in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Volvo Trucks-dealer BAS Truck Center.

Lees meer
Nieuw...

Nieuw veiligheidssysteem ter bescherming van fietsers en voetgangers

Volvo Trucks introduceert nu een nieuw veiligheidssysteem om kwetsbare weggebruikers, die de dode hoek aan een van de zijden van de truck betreden, te detecteren.

Lees meer