BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Gewijzigde richtlijn...

Gewijzigde richtlijn vakbekwaamheid bestuurders

Op 13 september 2021 heeft er een grote wetswijziging plaatsgevonden, waardoor de regels omtrent de Code 95 nascholing zijn gewijzigd. In deze video legt John uit wat er gewijzigd is en geeft hij enkele handige tips.  

Lees meer
Inschrijven |...

Inschrijven | Electromobility Event Volvo Trucks

12 oktober 15:00 uur CET wordt 'The Leap' Broadcast -een online evemement- georganiseerd door Volvo Trucks met als onderwerp: de urgentie om de transformatie naar elektrisch transport te versnellen. Deelnemen? Schrijf je in!

Lees meer
RENAULT TRUCKS...

RENAULT TRUCKS BEHAALT VOOR HET DERDE OPEENVOLGENDE JAAR DE GOUDEN ECOVADIS-BEOORDELING

Renault Trucks heeft van de onafhankelijke organisatie Ecovadis opnieuw een gouden beoordeling gekregen voor zijn inzet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De Franse fabrikant behoort tot de 5% van de best presterende bedrijven.

Lees meer
RENAULT TRUCKS...

RENAULT TRUCKS BREIDT RANGE ELEKTRISCHE VRACHTWAGENS UIT

De range elektrische vrachtwagens is door Renault Trucks uitgebreid waardoor er nog beter wordt voldaan aan de grote verscheidenheid van stedelijke distributieactiviteiten. 

Lees meer
Oldschoolstyle Volvo...

Oldschoolstyle Volvo FH als jubileumtruck voor M. Bakkers Transportbedrijf

Dit jaar bestaat Transportbedrijf M. Bakkers 25 jaar. Om dat te vieren werd afgelopen weekend een bijzondere jubileumtruck afgeleverd door BAS Truck Center; een oldschool Volvo FH 500pk 6x2 voorloopas trekker met Turbo Compound motor. 

Lees meer
Eerste nieuwe model...

Eerste nieuwe model Volvo FH voor Inter-Iberica

Inter-Iberica uit het Brabantse Zeeland heeft de eerste Volvo FH van het nieuwe model in gebruik genomen. Het is een FH500 Turbo Compound met een Globetrotter XL cabine en de I-Shif Dual Clutch versnellingsbak.

Lees meer