BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Welkom bij BAS

Welkom bij BAS

Afvalinzamelingsbedrijf Milieu Service Brabant heeft sinds kort een Volvo FM 460 8x2 tridem met 27 tonmeter kraan en haakarmsysteem om (semi-) ondergrondse containers te ledigen.

Lees meer
Lichtgewicht trucks...

Lichtgewicht trucks voor Van den Bosch

Om meer product te kunnen vervoeren, heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp onlangs 49 lichtgewicht Renault Trucks T aangeschaft.

Lees meer
Laag chassis met...

Laag chassis met hoog draagvermogen

Volvo Trucks levert vanaf nu 10-tons luchtgeveerde voorassen op de Volvo FMX, FM, FH en FH16. Hierdoor kan een nog lagere chassishoogte met een hoog draagvermogen worden gerealiseerd.

Lees meer
Van Veghel tot...

Van Veghel tot Wereldwijd

Wie onderneemt, kijkt vooruit. Visie ontwikkelen en kansen aangrijpen om een nieuwe horizon te creëren. Jubileum BASTA-nummer 40 zette ons ertoe aan om eens terug te blikken en die ontwikkelingen te herkennen.

Lees meer
Formule 1 en Renault...

Formule 1 en Renault Trucks Red Edition op Transport Compleet

Voor het eerst in Nederland is op Transport Compleet Gorinchem de Renault Master Red EDITION te zien. Daarnaast is op de stand de inmiddels bekende gele Renault Trucks T High Formule 1 Sport Racing editie te bewonderen. Bovendien kunnen bezoekers in een speciale Formule 1 simulator een levensechte race ervaren.

Lees meer
Volvo Trucks Fuel...

Volvo Trucks Fuel Hero centraal op Transport Compleet

Op de stand van Transport Compleet Gorinchem toont Volvo Trucks haar nieuwe Volvo FH met I-Save. Deze Fuel Hero-truck combineert de nieuwe D13TC-motor met verbeterde brandstofbesparende functies waardoor brandstofkosten met maximaal 7% worden verlaagd zonder dat dit ten koste gaat van de rijeigenschappen. <br />  

Lees meer