BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

CARLSBERG GROEP...

CARLSBERG GROEP KIEST VOOR CO2-NEUTRALE DISTRIBUTIE

Dinsdag 24 november jl. overhandigde Bruno Blin, President Renault Trucks, de sleutels van een D Wide Z.E. aan Thomas Amstutz, CEO van Feldschlösschen, dochteronderneming van Carlsberg Groep.

Lees meer
Complete reeks...

Complete reeks elektrische Volvo-trucks in Europa in 2021

Vanaf volgend jaar zijn volledig elektrische uitvoeringen van zware Volvo-trucks beschikbaar voor Europese transporteurs. Dit markeert een belangrijke stap vooruit, op weg naar CO2-neutrale transporten.

Lees meer
Renault Master Cool...

Renault Master Cool & Home Delivery

In samenwerking met Renault Trucks biedt BAS Truck Center twee unieke bedrijfswagens, speciaal ontwikkeld voor een specifieke bedrijfstak: de Renault Master Cool Delivery en de Renault Master Home Delivery. 

Lees meer
ITC Holland...

ITC Holland Transport duurzaam en zuinig op weg naar de toekomst

Lees hoe ITC Holland Transport met de aanschaf van tien brandstofzuinige Volvo FH I-Save-trekkers en twee Volvo’s FH LNG toegevoegde waarde creëert voor haar opdrachtgevers.

Lees meer
Herfstacties

Herfstacties

Met het terugzetten van de klok wordt het weer eerder donker en later licht. We moeten ons weer voorbereiden op regen, kou en natte, modderige wegen met bladeren. Bij veranderende weersomstandigheden wordt nog meer van uw truck en chauffeur gevraagd.

Lees meer
Hurkmans Transport...

Hurkmans Transport zet mens en milieu centraal

Mens en milieu zijn leidend bij Hurkmans Transport. Reductie van de CO2-uitstoot is daarom een belangrijk doel. Het bedrijf uit Someren zet die ambitie kracht bij met de inzet van een Volvo FH 460 LNG 4x2-trekker.

Lees meer