BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

ONTHULLING VOLLEDIG...

ONTHULLING VOLLEDIG ELEKTRISCHE RENAULT D WIDE Z.E. LEC

De range elektrische vrachtwagens van Renault Trucks wordt verder uitgebreid met de Europese lancering van de D Wide Z.E. Low Entry Cab (LEC). Volledig elektrisch, lage instap en speciaal ontworpen voor afvalinzameling.

Lees meer
TRY AND BUY ACTIE |...

TRY AND BUY ACTIE | RENAULT T HS 480pk 4x2T

BAS Truck Center kan de Renault T HS 4x2 trekker met 480pk uit voorraad leveren, oftewel: Buy today, drive tomorrow! Eerst de Renault T ervaren? Dat kan! Maak gebruik van onze speciale Try & Buy Actie.

Lees meer
DE...

DE DESIGNGESCHIEDENIS VAN DE NIEUWE TCK RANGE

Renault Trucks heeft de nieuwe modellen van de T, T High, C en K  gepresenteerd tijdens een digitaal event op 8 juli 2021. Ontdek welke grote veranderingen zijn doorgevoerd aan de voertuigen.

Lees meer
Willems Baling...

Willems Baling Equipment - Een familiebedrijf dat wereldwijd actief is

Willems Baling Equipment is specialist in oplossingen om bulkproducten gecomprimeerd te verpakken. Het bedrijf zet sinds kort een Volvo FM-trekker in. “Het beste wat er nu verkrijgbaar is.”  

Lees meer
RENAULT TRUCKS...

RENAULT TRUCKS WERELDPREMIƈRE: LANCERING NIEUWE TCK OP 8 JULI

Renault Trucks presenteert de nieuwe modellen van de T, T High, C en K  tijdens een digitaal event op 8 juli 2021. Ontdek welke veranderingen zijn doorgevoerd op het gebied van productiviteit, comfort en veiligheid.

Lees meer
Volvo Trucks onthult...

Volvo Trucks onthult technologie van zijn nieuwe heavy-duty elektrische trucks

Volvo Trucks is voorbereid om met de onlangs geïntroduceerde Volvo Electric modellen een snelle verschuiving naar duurzamer transport en een grote opleving in de elektrificatie van zwaar wegvervoer te bewerkstelligen.

Lees meer