BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

We zijn tevreden,...

We zijn tevreden, maar willen altijd beter

In de media verschijnen Bas en Caspar van Heertum maar zelden en interviews geven ze vrijwel nooit. Voor deze keer maakten ze een uitzondering voor Bedrijvig Meierijstad.

Lees meer
Truck Academy...

Truck Academy convenant verlengd

Knallende champagnekurken op de Automotive Campus in Helmond. Het Truck Academy convenant tussen Bovag, Summa Automotive, BAS Truck Center en 15 andere regionale dealerbedrijven, is eind juni verlengd en officieel ondertekend.

Lees meer
Goed is niet goed...

Goed is niet goed genoeg

Het BAS Global Truck Concept is uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. De BAS-filosofie houdt in dat je jezelf elke dag afvraagt of je nog de juiste dingen doet. Is het antwoord ‘nee’? Denk dan na over wat je morgen anders (lees: beter) gaat doen.

Lees meer
Veiligheidsgordel...

Veiligheidsgordel redt al 60 jaar levens

Dit jaar is het 60 jaar geleden dat de eerste Volvo-rijders de innovatieve driepuntsveiligheidsgordel van Nils Bohlin over hun schouders trokken. De veiligheidsgordel wordt nog steeds gezien als ’s werelds belangrijkste innovatie op het gebied van verkeersveiligheid.

Lees meer
Volvo FL voor Eltink...

Volvo FL voor Eltink Draad en Kabel

Eltink Draad en Kabel levert een breed assortiment aan installatiekabels. Eigenaar Harm Eltink schafte vorig jaar de eerste Volvo-truck aan: een Volvo FL 4x2 bakwagen met 210 pk motorvermogen.

Lees meer
Vera ingezet in...

Vera ingezet in logistiek proces

Het elektrisch aangedreven, geheel geautomatiseerde en zelfrijdende voertuig Vera van Volvo Trucks maakt sinds kort deel uit van een geïntegreerde oplossing voor het vervoeren van goederen van een logistiek centrum naar een haventerminal in het Zweedse Göteborg.

Lees meer