BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Beko Groothandel...

Beko Groothandel vernieuwt wagenpark met 16 Volvo FM trucks

Dit jaar worden zestien nieuwe Volvo FM trucks geleverd aan Beko Groothandel, waarvan dertien Volvo FM 330pk 4x2 trekkers en drie Volvo FM bakwagens. 

Lees meer
Horizontaal &...

Horizontaal & verticaal transport Schuurmans Afbouwsystemen

Onlangs mochten we een dagje mee op pad met Mark, chauffeur van de Volvo FH 460pk 8x2 tridem vrachtwagen met Effer autolaadkraan bij Schuurmans Afbouwmaterialen. 

Lees meer
Zoektocht naar...

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, organiseert TVM verzekeringen in samenwerking met een aantal partners waaronder Volvo Trucks Nederland opnieuw de zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland. 

Lees meer
VTS Transport &...

VTS Transport & Logistics gaat voor duurzame distributie met Volvo FM LNG

Voor het transport van farmaceutische producten binnen de BeNeLux heeft VTS Transport & Logistics uit Boxmeer onlangs een order voor vier nieuwe Volvo FM LNG-trucks getekend.

Lees meer
Volvo Trucks start...

Volvo Trucks start dit jaar verkoop complete range zware elektrische trucks

Dit jaar nog start de officiële verkoop van de complete range zware elektrische Volvo-trucks. Volgens Volvo Trucks is de tijd rijp voor een snelle toename van het aantal elektrische voertuigen in het zwaardere wegtransport. 

Lees meer
NIEUWE RENAULT...

NIEUWE RENAULT TRUCKS ZIJN COMFORTABELER, BETROUWBAARDER EN EFFICI√čNTER

Renault Trucks vernieuwt zijn T, T High, C en K ranges in 2021 en brengt belangrijke verbeteringen aan op het gebied van rij- en leefcomfort voor de chauffeur, veiligheid en productiviteit.

Lees meer