BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Renault Trucks...

Renault Trucks introduceert de E-Tech Trafic

Met de ambitie om een volledig emissievrij voertuigenaanbod te hebben op korte termijn, voegt Renault Trucks een nieuwe, lichte bedrijfswagen toe aan zijn assortiment: de Renault Trucks E-Tech Trafic. Deze komt nog dit jaar op de markt in het segment van middelgrote bedrijfswagens.

Lees meer
Volvo's meest...

Volvo's meest verkochte truck viert 30 jaar innovatie

Er valt iets te vieren! Vandaag is het 30 jaar geleden dat Volvo Trucks de Volvo FH introduceerde, de bestverkochte truck van het merk ooit. 

Lees meer
De scholen zijn weer...

De scholen zijn weer begonnen: Volvo Trucks maakt muziekvideo om verkeersveiligheid te bevorderen

‘Stoppen, kijken, zwaaien!’ Een eenvoudige boodschap, maar wel een die levens kan redden. Het is het centrale thema van de videoclip van Volvo Trucks waarmee het schoolkinderen wereldwijd wil doordringen van het belang van veilig weggedrag.

Lees meer
Koninklijke Euser...

Koninklijke Euser gaat elektrisch de stad in met Renault Trucks E-Tech D

Koninklijke Euser neemt dit jaar acht Renault Trucks E-Tech D’s in gebruik voor horecadistributie in binnensteden. Met de aanschaf van elektrische trucks bereidt de logistiek dienstverlener zich voor op de invoering van zero-emissie zones in 2025. 

Lees meer
PSV wedstrijd...

PSV wedstrijd seizoen 2023/2024

Ook komend voetbalseizoen moedigen wij PSV bij elke thuiswedstrijd van de eredivisie aan. Wil je er graag een keer bij zijn? Laat het ons weten!

Lees meer
Hart voor Volvo...

Hart voor Volvo-trucks

Kwaliteit: dat is leidend in alles wat De Hart Temperature Controlled Transports doet. Dat is ook een belangrijke reden dat een steeds groter deel van het wagenpark bestaat uit Volvo-trucks. Alleen al dit jaar neemt de logistiek dienstverlener uit Heusden wederom vijf nieuwe Volvo’s in gebruik, welke geleverd werden door BAS Truck Center.

Lees meer