BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Serieproductie van...

Serieproductie van nieuwe Volvo Trucks-range gestart

Volvo Trucks’ nieuwe generatie zware vrachtwagens - de Volvo FH, FH16, FM en FMX - is binnenkort te zien op de Nederlandse wegen. De trucks gaan nu in serieproductie in de Volvo-fabrieken in Zweden, België en Rusland.

Lees meer
BAS Truck Center...

BAS Truck Center Tilburg schakelt door naar hoogste serviceniveau

Na een totale verbouwing gaf BAS Tilburg begin dit jaar het startschot voor het vernieuwende BAS Personal Service Concept. Direct schakelen, korte doorlooptijden, zien wat er gebeurt en snel weer op weg staan centraal.

Lees meer
DHL Freight en Volvo...

DHL Freight en Volvo Trucks bundelen krachten voor fossielvrij transport over langere afstanden

DHL Freight en Volvo Trucks werken samen om de introductie van zware elektrische trucks voor regionaal transport in Europa te versnellen. Een belangrijke stap in de richting van klimaatneutrale transportoplossingen.

Lees meer
Volvo Trucks’ I...

Volvo Trucks’ I-Shift: na 20 jaar nog steeds een baanbrekende innovatie

Volvo Trucks’ I-Shift bestaat dit jaar 20 jaar. De automatisch schakelende versnellingsbak heeft een revolutie teweeg gebracht op het gebied van brandstofverbruik, prestaties en chauffeurscomfort. 

Lees meer
REnault Trucks T...

REnault Trucks T Driver Edition

Renault Trucks presenteert de Renault Trucks T HIGH DRIVER EDITION, een zeer comfortabele truck, speciaal voor de chauffeur!

Lees meer
Nieuwe Crew Cab voor...

Nieuwe Crew Cab voor Volvo FM en FMX

De nieuwe Volvo FM en Volvo FMX zijn nu beschikbaar met een Crew Cab voor maximaal negen personen. Deze nieuwe cabinevariant werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met carrosseriebouwers en hulpdiensten.

Lees meer