BAS Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche

Renault Trucks...

Renault Trucks onthult design van elektrische T- en C-modellen

Renault Trucks heeft de modellen van zijn 100% elektrische heavy-duty range onthuld. De Renault Trucks E-Tech T en C zijn per direct beschikbaar voor pre-ordering.

Lees meer
Renault T met...

Renault T met oplegger voor Tilburgse Voedselbank

Aan Stichting Tilburgse Voedselbank werd onlangs door BAS Truck Center en BAS World een nieuwe Renault T 440pk 4x2 trekker inclusief oplegger afgeleverd.

Lees meer
A Love Story - Meer...

A Love Story - Meer plezier, minder brandstof

Waarom kiezen tussen geweldige rijeigenschappen en excellente brandstofbesparing als u beide kunt hebben? Het perfecte huwelijk tussen plezier en brandstofbesparing is waar het bij de vernieuwde Volvo FH met I-Save om draait. 

Lees meer
RENAULT TRUCKS E...

RENAULT TRUCKS E-TECH T EN C BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER

Renault Trucks kondigt de opening van pre-orders aan voor de Renault Trucks E-Tech T en C, respectievelijk bestemd voor regionaal transport en constructie. 

Lees meer
TIPS VOOR OPTIMAAL...

TIPS VOOR OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE ACCU

Niets is zo vervelend als ongeplande stilstand als het gevolg van een lege accu. Gelukkig zijn er best wel wat zaken waar u zelf op kunt letten of rekening mee kunt houden.  Lees er alles over in onze nieuwste whitepaper!

Lees meer
Volvo Trucks begint...

Volvo Trucks begint in 2025 met testen van brandstofceltrucks door klanten

Volvo Trucks voert tests uit met elektrische trucks met brandstofcellen die alleen waterdamp uitstoten en een actieradius hebben die vergelijkbaar is met die van dieseltrucks, tot 1000 km. 

Lees meer