DRIVEN BY SOLUTIONS

Serviceoplossingen die transporteurs verder helpen

Servicegericht en innovatief

De bedrijven van BAS zijn gebouwd op een stevige basis. Met een jarenlang dealerschap van Volvo Trucks en Renault Trucks als stevige pijlers onder een uniek verkoop- en servicenetwerk voor transportmaterieel.

BAS Truck Center is als servicegericht en innovatief dealerbedrijf voor Volvo en Renault Trucks en bedrijfswagens sterk vergroeid met de transportwereld. We verlenen onderhouds- en reparatieservices aan alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens. De ervaren en professionele teams van onze servicevestigingen in Veghel, Nijmegen, Tilburg en Veldhoven staan borg voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Duurzaam ondernemen

Bij BAS kijken we niet alleen naar de winst- en verliescijfers. Ook kijken we naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu, nu en in de toekomst. We omarmen de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gebaseerd op drie pijlers: People, Planet en Profit. We sturen nadrukkelijk aan op duurzame oplossingen, nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en bieden onze medewerkers de ruimte en middelen om zich te blijven ontwikkelen in een veilige en prettige werkomgeving..

CERTIFICAAT ‘ERKEND DUURZAAM’

Met trots draagt BAS Truck Center het certificaat ‘Erkend Duurzaam’. Dit keurmerk van branchevereniging BOVAG is een erkenning voor de doorvoering van duurzaamheid in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Hiervoor hebben onafhankelijke specialisten onze organisatie getoetst op duurzaamheid in bedrijfsprocessen als personeelsbeleid, bedrijfsvoering, financiën, inkoop, verkoop en communicatie. Op alle punten scoren we goed. Duurzaamheid is een vaste waarde in ons beleidsplan.

Midden in de maatschappij

Om de maatschappelijke verantwoordelijkheid van BAS handen en voeten te geven, ondernemen wij een groot aantal initiatieven en activiteiten. Daarbij gaat veel aandacht uit naar jongeren. Immers: een betere wereld begint bij optimale kansen voor de nieuwe generatie. Om die overtuiging kracht bij te zetten, hebben wij het BAS Fonds opgericht. Van ieder voertuig dat wij verkopen, gaat tien euro naar dit fonds. Hiermee ondersteunen we binnen- en buitenlandse stichtingen die zich op een transparante manier inzetten voor het welzijn van jongeren in achterstandssituaties.