BAS Hoofdkantoor

Mac Arthurweg 2
5466 AP Veghel

0413 - 37 16 00
info@bastruckcenter.com

Openingstijden

  • Maandag08:00-18:00
  • Dinsdag08:00-18:00
  • Woensdag08:00-18:00
  • Donderdag08:00-18:00
  • Vrijdag08:00-18:00
  • Zaterdag09:00-13:00

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN BIJ FEESTDAGEN
Rondom feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden. KLIK HIER voor een overzicht

MAXIMALE ONDERSTEUNING TRANSPORTMATERIEEL

Van verkoop tot financiering, van onderhoud en reparatie tot levering van onderdelen, van banden tot belettering. Met het Global Truck Concept is BAS uitgegroeid tot hét sales-, service- en informatiecentrum voor de transportwereld. Op ons hoofdkantoor, ons Global Truck Center, komt dat allemaal samen.
Het BAS-hoofdkantoor in Veghel biedt onderdak aan alle divisies van BAS, die zijn onderverdeeld in Retail, Trade en Services. Samen vormen ze de basis voor het Global Truck Concept. Optimale kennisuitwisseling en samenwerking tussen de divisies zorgen voor maximale ondersteuning op het brede gebied van transportmaterieel.

ONZE KRACHT IS KRACHTENBUNDELING

Op één locatie heeft u via één aanspreekpunt toegang tot alle producten en diensten: nieuwe en gebruikte trucks en bedrijfswagens, nieuwe en gebruikte trailers van alle merken, innovatieve lease-oplossingen, alle voorkomende truckonderdelen, professionele reparatie- en onderhoudsservices en informatie waarmee u als transportondernemer verder kunt. De kracht van het Global Truck Concept is de krachtenbundeling van ervaren truckspecialisten die altijd voor u klaarstaan.

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?