Koop uw Truck

Bij BAS Truck Center

Deskundig advies

BAS Truck Center geeft u deskundig advies, waarbij het soort transport en het gewenste laadvermogen in kaart worden gebracht. Op die manier wordt de juiste truck met de juiste aandrijflijn bepaald. Indien gewenst kan BAS u een totaalconcept bieden waarbij tevens de opbouw en het getrokken materieel zijn opgenomen. Met andere woorden: één aanspreekpunt voor alle verschillende producten.

Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de grootste en meest toonaangevende producenten van zware trucks ter wereld. De kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu staan centraal in het denken en doen van het merk. Het Volvo Trucks productenprogramma geeft op iedere specifieke transportvraag het juiste antwoord. Zo vormen de Volvo FL en Volvo FE-serie het ideale distributieconcept. Hierop sluit naadloos de FM-serie aan; distributie op nationaal en internationaal niveau. De Volvo FH-serie is de juiste keus voor het internationale wegtransport en combineert rijcomfort met een optimale brandstofeconomie. En de Volvo FMX tot slot is speciaal ontwikkeld voor de bouw.

Renault Trucks

BAS is verkoopdealer voor Renault Trucks. Dit betekent dat BAS al transportoplossingen biedt vanaf 2,8 ton GVW door middel van de Renault Master en de Renault Maxity en trucks vanaf 7,5 ton GVW met de Renault D, K, C en T. Voor onderhoud aan uw Renault Truck kunt u terecht bij één van onze vestigingen. BAS Truck Center is officieel servicedealer voor Renault Trucks.