Koop uw Truck

Bij BAS Truck Center

Deskundig advies

BAS Truck Center geeft u deskundig advies, waarbij het soort transport en het gewenste laadvermogen in kaart worden gebracht. Op die manier wordt de juiste truck met de juiste aandrijflijn bepaald. Indien gewenst kan BAS u een totaalconcept bieden waarbij tevens de opbouw en het getrokken materieel zijn opgenomen. Met andere woorden: één aanspreekpunt voor alle verschillende producten.

Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de grootste en meest toonaangevende producenten van zware trucks ter wereld. De kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu staan centraal in het denken en doen van het merk. Het Volvo Trucks productenprogramma geeft op iedere specifieke transportvraag het juiste antwoord. Zo vormen de Volvo FL en Volvo FE-serie het ideale distributieconcept. Hierop sluit naadloos de FM-serie aan; distributie op nationaal en internationaal niveau. De Volvo FH-serie is de juiste keus voor het internationale wegtransport en combineert rijcomfort met een optimale brandstofeconomie. En de Volvo FMX tot slot is speciaal ontwikkeld voor de bouw.

Volvo Electric Trucks

De toekomst is elektrisch en de transitie daarvan vindt nu plaats. De steden nemen in omvang toe, en daarmee de uitdagingen. Deze uitdagingen worden met de dag haalbaarder. Elektromobiliteit speelt een belangrijke rol in onze stappen naar duurzame transporten. Elektrische trucks hebben de vereisten van het klimaatakkoord alternatieven voor dieael en bieden uw bedrijf een (imago) voordeel ten opzichte van uw concurrentie. Ten eerste soten ze geen uitlaatgassen uit wat ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit verbetert wordt. In tweede plaats zijn ze stiller. Dit is leidt tot minder geluidsvervuiling en helpt daarmee mee aan stillere steden. Ten slotte is het rijden met een elektrische truck in stadsvervoer met veel starten en stoppen heel gemakkelijk

Renault Trucks

Met Renault Trucks biedt BAS al transportoplossingen vanaf 2,8 ton GVW door middel van de Renault Master en trucks vanaf 7,5 ton GVW met de Renault D, K, C en T. Voor onderhoud aan uw Renault Truck kunt u terecht bij één van onze vestigingen. BAS Truck Center is officieel servicedealer voor Renault Trucks.

Renault Trucks E-tech

Veel steden zijn bezig met het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen de stadscentra en nemen hiervoor steeds strengere milieuregels aan. In de toekomst zullen deze stadscentra alleen toegangelijk zijn voor voertuigen die geen emissie hebben. Renault Trucks heeft hiervoor een aanbod van elektrisch aangedreven voertuigen ontwikkeld. Bekijk het aanbod hieronder!

Ontdek

onze Renault E-Tech modellen