BAS Beloftes

BAS doet er alles aan om zijn klanten 100% tevreden te stellen. Daarom hebben wij 7 unieke beloften opgesteld die van toepassing zijn op al onze diensten. Bekijk op deze pagina een uitleg van de 7 BAS beloftes om te ontdekken wat U van de dienstverlening BAS Truck Center kan verwachten.

BAS beloftes

BAS doet er alles aan om zijn klanten 100% tevreden te stellen. Daarom hebben wij 7 unieke beloften opgesteld die van toepassing zijn op al onze diensten. Bekijk op deze pagina een uitleg van de 7 BAS beloftes om te ontdekken wat U van de dienstverlening BAS Truck Center kan verwachten. Hieronder zijn de voordelen voor uw bedrijfsvoering uiteengezet.

 • - Onderhoud aan al uw voertuigen (alle merken trucks, trailers en LCV's)
 • - Diagnosestraat, binnen rijden zonder afspraak voor nog snellere service
 • - 24-uurs noodddienst met volledig uitgeruste servicebussen
 • - Scherpe banden tarieven in samenwerking met BAS Tyres
 • - Services afgestemd op uw bedrijfsvoering, gericht op maximale uptime
 • - Onderhoudsschema afgestemd op uw voertuigen en inzet
 • - Vakkundig onderhoud en originele onderdelen
 • - Vroegtijdige signalering (en desgevraagd uitvoering) van garantie werkzaamheden

Beste Kwaliteit

Productrange

Door een brede productrange bieden wij u de beste configuratie voor uw inzetgebied. U kunt kiezen uit 6 verschillende Volvo truckmodellen, elk expert in zijn eigen inzetgebied. Van de wendbare Volvo FL voor distributietaken tot de Volvo FH16, Volvo's sterkste truck. Daarnaast kunt u kiezen uit een drietal Renault bedrijfswagens.

Reparaties in 1 keer goed

In onze werkplaatsen werken de best opgeleide monteurs, die bovendien beschikken over de modernste apparatuur en gereedschappen. Alle diagnoses en eindcontroles worden uitgevoerd door diagnosemonteurs. Hierdoor zijn we in staat alle reparatiewerkzaamheden in 1 keer goed uit te voeren. Wanneer u toch na een reparatie terug moet komen voor dezelfde klacht dan zullen wij de extra kosten voor onze rekening nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Spelregels
 • -Herhalingsbezoeken zijn alleen gratis wanneer u binnen 14 dagen terug moet komen voor dezelfde klacht
 • -Noodreparaties zijn uitgesloten
 • -Indien in overleg met u wordt besloten een eenvoudige reparatie uit te voeren omwille van de kosten, is de belofte niet van toepassing

Altijd een oplossing

Global Truck Concept

Bij BAS staat u als klant, groot of klein, centraal. Wij streven ernaar de specifieke wensen en behoeftes van u zo goed mogelijk te kennen. Hierdoor kunnen we u op alle fronten maatwerk bieden. In combinatie met het Global Truck Concept resulteert dat in één aanspreekpunt voor:

Zorg uit handen nemen door altijd de juiste oplossingen aan te reiken, dat is waar BAS voor staat. U kunt zich richten op waar u goed in bent!

 • -Nieuwe Volvo trucks
 • -Nieuwe Renault trucks
 • -Nieuwe trailers
 • -Nieuwe Renault bedrijfswagens
 • -Verhuur
 • -Lease
 • -Reparatie en onderhoud aan trucks, trailers, bedrijfswagens en opbouw
 • -Schadeherstel, spuitwerk en design
 • -Code 95 chauffeurstrainingen
 • -Gebruikte trucks, trailers en machines

Laagste Prijs

Efficiente verkooporganisatie

Met een relatief klein verkoopteam en door onze schaalgrootte zijn we in staat om ons rayon zeer efficiënt te bedienen. Om behoeftes uit de markt te signaleren en op te volgen, worden moderne marketinginstrumenten ingezet. In aanvulling hierop bieden we u middels Your Ultimate Transport Solution alle truckgerelateerde diensten aan. Hierdoor volstaat een lagere marge en doen wij u de beste aanbieding voor een nieuw voertuig.

Hoogste inruilprijs

Door ons wereldwijde netwerk voor de afzet van gebruikte trucks, vinden wij altijd de juiste eindgebruiker voor uw inruiler. Gebruikte trucks worden verkocht in meer dan 90 landen. Hierdoor zijn wij in staat u de hoogste inruilprijs voor uw gebruikte truck te bieden.

Efficiente werkplaats

Om te waarborgen dat kosten van werkzaamheden aan uw truck of trailer zo laag mogelijk zijn, worden onze processen en middelen continu geoptimaliseerd. De benodigde onderdelen voor geplande werkzaamheden worden bijvoorbeeld één dag voor een onderhoudsbeurt klaargezet, zodat een monteur na het stellen van de diagnose direct aan de slag kan. Mochten extra onderdelen nodig zijn dan worden deze door een magazijnmedewerker naar de monteur gebracht. Dus: geen wachtende monteurs aan de balie.

Laagste prijsgarantie onderdelen

Verder garanderen wij de laagste prijs voor originele onderdelen die zijn gemonteerd in de BAS werkplaats. Mochten originele onderdelen in een andere werkplaats goedkoper blijken dan betalen wij het prijsverschil terug. Mocht dit het geval zijn kunt u ons dat laten weten via dit formulier.

Spelregels
 • -Het onderdeel moet volledig identiek zijn (merk, verpakking, inhoud, maat, fabricaat)
 • -U dient een werkplaatsfactuur als bewijs te overleggen
 • -De prijsgarantie geldt voor alle truckwerkplaatsen binnen Nederland
 • -U ontvangt 1 maal het prijsverschil terug
 • -De laagste prijsgarantie geldt gedurende het lopende jaar
Gebruikte onderdelen beschikbaar

We beseffen dat montage van een nieuw onderdeel niet altijd voor u de beste oplossing is. Daarom garanderen wij u dat wij voor 30% van de benodigde onderdelen voor een reparatie een gebruikt onderdeel als alternatief aan kunnen bieden. Wanneer het gebruikte onderdeel niet goed blijkt te functioneren dan vervangen wij het kosteloos voor een ander gebruikt onderdeel.

Spelregels
 • -Op gebruikte onderdelen is 6 maanden garantie van toepassing
 • -Met gebruikte onderdelen worden gebruikte originele Volvo onderdelen bedoeld

100% Transparant

Heldere offertes

Het is onze taak u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes bij de aanschaf van een nieuw voertuig. Graag nemen wij de tijd uw wensen en behoeftes in beeld te brengen, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Ons motto hierbij is: openheid zorgt voor vertrouwen. Daarom zijn onze offertes duidelijk en overzichtelijk, zodat u in detail weet waar u aan toe bent.

Duidelijke en tijdige communicatie

U informeren over de uit te voeren of uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden vinden wij erg belangrijk. Dit begint met duidelijke en tijdige communicatie. In onze werkplaatsprocessen hebben wij de communicatie met u als klant verankerd, zodat wij u op het juiste moment en goed voorbereid kunnen informeren. We starten de werkzaamheden altijd met het stellen van een diagnose. Dan is in een zo vroeg mogelijk stadium duidelijk welke werkzaamheden moeten plaatsvinden en welke onderdelen hiervoor nodig zijn. Vervolgens informeren wij u over de aard, kosten en de duur van de werkzaamheden. Mocht u achteraf toch nog vragen hebben dan zullen wij u te allen tijde inzage geven in het werkorder dossier.

Managementrapportage

Om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering bieden wij op verzoek managementrapportages aan. Hierbij kunt u denken aan analyses van rijstijl, brandstofverbruik en reparatiekosten. Dit geeft u aanknopingspunten om kosten te besparen.

Servicecontracten

Door regelmatig onderhoud worden levensduur van en verbruik door uw voertuig positief beïnvloed. Om u niet voor verrassingen te stellen, is het mogelijk om voor trucks, bedrijfswagens en trailers een servicecontract af te sluiten. Door onze jarenlange ervaring en efficiency in onze werkplaatsen, zijn wij in staat om hiervoor scherpe tarieven te calculeren. Bovendien geven wij u op verzoek inzicht in de status van uw huidige servicecontracten. Wanneer blijkt dat uw voertuigen minder kosten maken dan vooraf begroot, zullen wij dit doorberekenen in nieuwe contracten. Hierdoor krijgt u altijd een contract op maat.

Direct Actie

Offertes binnen 5 dagen

Niet alleen vinden we het belangrijk dat offertes voor nieuwe trucks duidelijk en helder zijn, ook beloven wij dat wij u deze binnen 5 werkdagen aanleveren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw aankooptraject niet onnodig vertraagd wordt. Lukt het ons niet om deze belofte na te komen dan mag u gratis een accessoire naar keuze uitzoeken. Indien u vindt dat wij tekort schieten kunt u ons dat laten weten met dit formulier.

Spelregels
 • -De eerste dag gaat in na intake van uw wensen en behoeftes door de accountmanager
 • -Accessoire uitzoeken tot € 250,-
 • -Indien het offertetraject vertraagd wordt door een derde partij, bijvoorbeeld een opbouwer, dan vervalt de belofte
Flexibele werkplaatsplanning

Door onze ruime openingstijden zijn wij erg flexibel in onze werkplaatsplanning. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een beurt, kunt u vaak al direct terecht. Het zal echter nooit langer duren dan 5 dagen. Door deze flexibiliteit zorgen wij er altijd voor dat het onderhoud ingepland wordt wanneer het u uitkomt.

24/7 uur bereikbaar

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook buiten openingstijden. Dan is een nooddienst beschikbaar. U krijgt te allen tijde direct contact met een van onze medewerkers. Wanneer u in ons rayon bent gestrand, komt er direct een monteur naar u toe om te helpen. Ook wanneer u in het buitenland bent gestrand zorgen wij er, in samenwerking met Volvo Action Service en Renaul 24/7 Assistance, voor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. De afwikkeling van de stranding in het buitenland zullen wij proactief opvolgen. Deze zorg nemen wij u uit handen!

Storingen direct verholpen

Om u bij storingen snel te helpen hebben wij de diagnosestraat ontwikkeld. De chauffeur kan zich rechtstreeks bij deze straat melden en via een intercom een diagnosemonteur oproepen. Hierdoor starten wij direct met het stellen van een diagnose. Kleine storingen worden meteen in de diagnosestraat verholpen, zodat u snel weer op weg kunt.

Spelregels
 • -Onder kleine storingen worden storingen verstaan die binnen half uur kunnen worden verholpen
Onderhoud binnen 24 uur en reparatiesbinnen 48 uur

Stilstaan kost u geld. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat een reparatie binnen 48 uur klaar is, ongeacht de complexiteit. Een onderhoudsbeurt (zonder reparatie) moet altijd binnen 24 uur afgerond zijn. Wanneer dat niet lukt, stellen wij u gratis vervangend vervoer ter beschikking of geven wij u als compensatie € 125,- korting per dag dat de reparatie of het onderhoud uitloopt.

Spelregels
 • -De belofte is uitsluitend van toepassing op reparatie en onderhoud aan Volvo trucks en Renault trucks en bedrijfswagens
 • -De compensatieregeling voor reparaties gaat 48 uur na het starten van de reparatie in, de compensatieregeling voor onderhoudsbeurten 24 uur na het starten van de onderhoudsbeurt
 • -De compensatieregeling is alleen van toepassing voor de dagen dat de reparatie of onderhoudsbeurt uitloopt en geldt uitsluitend op werkdagen

Geen Gedoe

Kleine reparaties gratis

Niet alleen helpen wij u graag snel weer op weg door middel van de diagnosestraat. Graag gaan wij een stap verder om de hinder van een kleine storing voor u te minimaliseren. Vanuit dat oogpunt sturen wij geen factuur voor reparaties die korter dan een half uur hebben geduurd en waaraan minder dan € 10,- aan onderdelen is besteed.

Spelregels
 • -Onderdelenprijzen worden exclusief BTW berekend
 • -De belofte is alleen van toepassing op reparaties en dus niet op onderhoud (het vervangen van slijtage onderdelen)
Poolauto, shuttletruck en haal- & brengservice

Tijdens onderhouds- of reparatie werkzaamheden zorgen wij ervoor dat er altijd vervangend vervoer mogelijk is. We stellen gratis Smarts ter beschikking als poolauto. Mocht er geen poolauto beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Indien nodig wordt zelfs een taxi ingezet. Ook kunt u tegen een zeer gunstig tarief een trekker huren (Shuttle service). Afspraken maken over halen en brengen is bij ons tevens een van de mogelijkheden.

Spelregels
 • -Inzet van een taxi is tot 30 kilometer voor rekening van BAS.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke Aanpak

Zoals al eerder genoemd, staan uw wensen bij BAS centraal. Wij houden daarom van een persoonlijk aanpak. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies. Dat is waar we bij BAS grote waarde aan hechten. Hierbij zijn wij bereid verder te gaan dan alleen onze business.

Klanttevredenheid

Om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te optimaliseren is uw mening van doorslaggevend belang. Daarom wordt ieder jaar uw tevredenheid gepeild. De resultaten worden uitgebreid met ons besproken en vormen een belangrijke input voor het beleidsplan van elke dealer. Hoe meer meningen gehoord worden, hoe beter en completer het beeld dat wij hebben ter ondersteuning van ons beleid. Wij hechten er daarom veel waarde aan ook uw mening te horen.

Speciale aandacht voor chauffeurs

Op de vestigingen is een speciale ruimte voor chauffeurs ingericht met gratis koffie, thee, fruit en soep. Daarnaast is er een TV om de wachtmomenten te veraangenamen.

Afhandeling opmerkingen, ideeën en klachten

Wij waarderen het enorm wanneer u ons terugkoppeling geeft over de door ons uitgevoerde diensten. Hieruit trekken we lering en optimaliseren we onze bedrijfsvoering. Wanneer u een opmerking, idee of klacht heeft, zullen wij deze direct oppakken en binnen 1 werkdag contact met u opnemen. Klachten zullen wij uiterlijk binnen 2 weken afhandelen. Wilt u een opmerking, idee of klacht doorgeven? Doe dit dan via dit formulier

Spelregel
 • -Indien wij voor de afhandeling van een klacht afhankelijk zijn van een derde partij, kunnen wij niet garanderen dat wij uw klacht binnen 2 weken af hebben gehandeld.
 • -Indien u het niet eens bent met de afhandeling van een klacht, dan is altijd het Nederlands recht van toepassing.