Volvo Trucks LNG

Volvo Trucks FH LNG en FM LNG: dezelfde prestaties, 20% minder CO2

Een truck voor zware regionale en internationale transpoten. De trucks rijden en presteren zoals u gewend bent van de Volvo FH en Volvo FM, maar met een kleinere ecologische voetafdruk plus het potentieel voor lagere brandstofkosten. En dat gaat niet ten koste van de rijeigenschappen of productiviteit

  • Euro 6 stap C
  • 420 pk/2100 Nm of 460 pk/2300 Nm
  • I-Shift
  • Trekker of bakwagen
  • 4×2, 6×2 of 6×4

Vijf redenen om te kiezen voor de Volvo Trucks FH LNG

1

Rijdt en presteert als een diesel

De aandrijflijn in onze nieuwe trucks op gas is gebaseerd op onze vermaarde motortechnologie. Ongeëvenaard aanbod. De truck levert dezelfde prestaties, maar met 20% minder CO2-uitstoot*. De nieuwe Volvo Trucks FH LNG en Volvo Trucks FM LNG op gas rijden en presteren zoals u gewend bent van de Volvo FH en Volvo FM.

Verlaag uw brandstofkosten

De nieuwe Volvo-trucks op gas zijn net zo zuinig als hun tegenhangers op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

2

3

Verklein uw ecologische voetafdruk

Dezelfde transporten bij dezelfde snelheid. Maar met een 20% kleinere CO2-voetafdruk*. Wanneer u de lat hoog legt voor uw milieudoelen, heeft u met Volvo Trucks FH of FM LNG op gas meteen een voorsprong. En als u nog hoger mikt, kiest u voor bio-LNG om uw uitstoot met wel 100% te verminderen*. Een grote stap naar nul CO2-uitstoot.

Kies voor een solide oplossing

De motor vormt het hart van elke truck. De nieuwe gasmotor is gebaseerd op onze ultramoderne D13K-motor. Maar we zijn nog iets verder gegaan, met innovatieve oplossingen voor het rijden op gas. Het resultaat? De nieuwe G13C-motor is net ze efficiënt als een diesel. En u mag dezelfde onderhoudsintervallen, betrouwbaarheid en prestaties verwachten.

4

5

Onderscheid u van de concurrentie

Vragen uw klanten om duurzame transporten? Goed zo. De Volvo Trucks FH en FM LNG zorgen meteen voor 20% minder CO2-uitstoot*. En u hoeft niet eens te schipperen met laadvermogen of productiviteit. En trouwens ook niet als het gaat om concurrentievermogen.

keuze meer dan 650 kleuren

Ontdek

onze andere modellen