Volvo LNG

Volvo FH LNG en FM LNG: dezelfde prestaties, 20% minder CO2

Een truck voor zware regionale en internationale transpoten. De trucks rijden en presteren zoals u gewend bent van de Volvo FH en Volvo FM>, maar met een kleinere ecologische voetafdruk plus het potentieel voor lagere brandstofkosten. En dat gaat niet ten koste van de rijeigenschappen of productiviteit

  • Euro 6 stap C
  • 420 pk/2100 Nm of 460 pk/2300 Nm
  • I-Shift
  • Trekker of bakwagen
  • 4×2, 6×2 of 6×4

Vijf redenen om te kiezen voor de Volvo FH LNG

1

Rijdt en presteert als een diesel

De aandrijflijn in onze nieuwe trucks op gas is gebaseerd op onze vermaarde motortechnologie. Ongeëvenaard aanbod. De truck levert dezelfde prestaties, maar met 20% minder CO2-uitstoot*. De nieuwe Volvo FH LNG en Volvo FM LNG op gas rijden en presteren zoals u gewend bent van de Volvo FH en Volvo FM.

Verlaag uw brandstofkosten

De nieuwe Volvo-trucks op gas zijn net zo zuinig als hun tegenhangers op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

2

3

Verklein uw ecologische voetafdruk

Dezelfde transporten bij dezelfde snelheid. Maar met een 20% kleinere CO2-voetafdruk*. Wanneer u de lat hoog legt voor uw milieudoelen, heeft u met Volvo FH of FM LNG op gas meteen een voorsprong. En als u nog hoger mikt, kiest u voor bio-LNG om uw uitstoot met wel 100% te verminderen*. Een grote stap naar nul CO2-uitstoot.

Kies voor een solide oplossing

De motor vormt het hart van elke truck. De nieuwe gasmotor is gebaseerd op onze ultramoderne D13K-motor. Maar we zijn nog iets verder gegaan, met innovatieve oplossingen voor het rijden op gas. Het resultaat? De nieuwe G13C-motor is net ze efficiënt als een diesel. En u mag dezelfde onderhoudsintervallen, betrouwbaarheid en prestaties verwachten.

4

5

Onderscheid u van de concurrentie

Vragen uw klanten om duurzame transporten? Goed zo. De Volvo FH en FM LNG zorgen meteen voor 20% minder CO2-uitstoot*. En u hoeft niet eens te schipperen met laadvermogen of productiviteit. En trouwens ook niet als het gaat om concurrentievermogen.

keuze meer dan 650 kleuren

Ontdek

onze andere modellen