BAS Chauffeurstrainingen

Gecertificeerd SOOB opleider

Bij BAS kennen we de transportwereld van binnenuit. We weten aan welke hoge eisen beroepschauffeurs moeten voldoen om het verschil te maken. Vanuit die kennis bieden we een aantal chauffeurstrainingen aan. Deze tellen mee voor de 35 uur nascholing die chauffeurs elke vijf jaar moeten volgen.

Als opleider is BAS officieel gecertificeerd volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid die sinds 1 maart 2008 voor het beroepsgoederenvervoer van kracht is. Dat geeft u en uw chauffeurs de zekerheid op de kwaliteiten van een gecertificeerde SOOB opleider.

CHAUFFEUR EN TRUCK: DE SUCCESBEPALENDE COMBINATIE

Voor het succes van uw bedrijfsvoering zijn uw chauffeurs en trucks onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze ervaring als Volvo & Renault truckdealer voegt dan ook een bijzondere dimensie toe aan onze rol als opleider. Onze trainingen richten zich niet alleen op rijvaardigheden, maar ook op het optimaal benutten van uw truck(s). Zo resulteert onze training ‘Het Nieuwe Rijden’ aantoonbaar in brandstofbesparing. Voor de verplichte nascholing kunt u kiezen uit een breed opleidingspakket. Als opleider werken we nauw samen met erkende opleidingspartners.

Meer weten over onze chauffeursopleidingen?