Volvo FH Aero

Aerodynamica voor de lange afstand

De Volvo FH Aero is de ideale truck voor langeafstandstransporten. De aerodynamische cabinevorm werd ontworpen om energie te besparen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Aandrijfkeuze tussen elektrisch, (Bio-)LNG en diesel. Deze truck is gestroomlijnd zodat u er elke dag verder mee komt.

Bekijk de Volvo Trucks FH Aero
Het aerodynamische ontwerp zorgt voor moeiteloos rijden met hoge kruissnelheid en duidelijk zicht voor de chauffeur. Comfortabele cabines met een geïntegreerde infotainment en audiobeleving. En de extra ruimte van de Globetrotter XXL-cabine. Blader door de onderstaande galerij en ontdek wat de Volvo FH Aero kan bieden.

Ongeëvenaarde Brandstofefficiëntie
De kern van de Volvo FH Aero's prestatie is de ongeëvenaarde brandstofefficiëntie. Met een geoptimaliseerd aerodynamisch design, inclusief gestroomlijnde zijpanelen en een geavanceerde dakspoiler, minimaliseert de FH Aero luchtweerstand, waardoor brandstofverbruik drastisch wordt verlaagd. Dit resulteert in significante kostenbesparingen en een lagere CO2-uitstoot, waardoor u niet alleen geld bespaart maar ook een bijdrage levert aan een groenere planeet.

Topprestaties en Comfort
De Volvo FH Aero gaat niet alleen over efficiëntie; het is ook ontworpen voor topprestaties en comfort. Met een krachtige motor die optimale kracht levert bij een breed scala aan snelheden, gecombineerd met een soepele en responsieve versnellingsbak, biedt de FH Aero een rijervaring die zowel krachtig als plezierig is. Het interieur van de cabine is ruim en ontworpen met oog voor detail, wat zorgt voor een ongekend comfortniveau, zelfs tijdens lange ritten.

Innovatieve Technologie
Aan boord van de Volvo FH Aero vindt u de nieuwste technologieën die niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook het rijden gemakkelijker maken. Van geavanceerde rijhulpsystemen tot intuïtieve infotainmentsystemen, elke functie is ontworpen om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid op de weg te maximaliseren.

Partner voor Efficiënt Transport
De Volvo FH Aero is meer dan alleen een vrachtwagen; het is dé partner voor efficiënt, betrouwbaar en duurzaam transport. Of je nu goederen vervoert over lange afstanden of op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor je logistieke behoeften, de FH Aero is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne transportsector.

Volvo FH Aero

Stel je ideale Volvo FH Aero samen!

Truck builder

Een kenmerkend profiel met een aerodynamisch ontwerp om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en de energiekosten te verlagen. Keuze uit aandrijflijnen met elektriciteit, (Bio-)LNG of diesel. Er is een uitgebreide reeks keuzes en opties voor trucks en bakwagenchassis, zodat u de Volvo FH Aero kunt afstemmen op uw behoeften.