Renault Trucks Maxity

Renault Maxity, compact, licht en robuust

Met de kenmerkende eigenschappen van de Renault Maxity, zoals een korte draaicirkel (4,80m), een korte vooroverbouw en een compacte cabine kunt u moeiteloos de hele stad door kunt rijden, zelfs in de smalste straten. Als stadsvoertuig bij uitstek baant de Maxity zich overal een weg, mede dankzij de beperkte spoorbreedte van 1.573 mm. Samen met zijn uitstekend nuttig laadvermogen maken die compacte afmetingen dat de Renault Maxity zich perfect leent voor leveringen en materiaaltransport of als onderhoudsvoertuig, minivuilniswagen of basis voor hoogwerkers

De Renault Maxity, verkrijgbaar van 3,5 tot 4,5 ton, wordt voortaan aangeboden met twee Euro 6 DTI 3-motoren van 130 en 150 pk. Het compacte, lichte en robuuste voertuig is vooral geschikt voor stadsdistributie en biedt ondanks zijn kleine formaat een maximaal nuttig laadvermogen van 2.682 kg.

De Renault Maxity maakt deel uit van het Distributiegamma van Renaults, het meest complete op de markt dat ook de Renault Master Gesloten Cabine, Renault Master Chassis/Platform Cabine en de Renault Trucks D in verschillende uitvoeringen, omvat. BAS Truck Center is officieel dealer van Renault Trucks. Naast reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan trucks en trailers, zijn onze werkplaatsen volledig ingericht voor het verrichten van werkzaamheden aan uw bedrijfswagen.

De Cabine

De Renault Maxity is leverbaar met zowel een enkele als een dubbele cabine. Een goed toegankelijke cabine vergemakkelijkt de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur. Het is niet gewoon een voertuig, maar bovenal een echte tool voor een hogere productiviteit.

De ruime cabine biedt volop comfort aan drie personen. Dankzij de vele opbergmogelijkheden heeft u alles binnen handbereik om uw werk goed te kunnen doen. Dankzij de multifunctionele boordcomputer en het in twee richtingen verstelbare stuurwiel, heeft de bestuurder een juiste zitpositie.

Comfort aan boord:

  • -Bergvakken in dashboard
  • -Geïntegreerd tafeltje
  • -Berguimte in de middelste neerklapbare stoel
  • -Bergvak A4 op de middelste console
  • -Stoel met verstelbare hoofdsteun en geïntegreerde verwarming (optie)

Bekijk de talloze opties van de Renault Maxity in de uitgebreide brochure

Aandrijflijn

Met de nieuwe Euro 6-motor wordt de schadelijke uitstoot gereduceerd. Door gebruik te maken van slimme technologieën zoals de Eco-modus, zorgen deze motoren voor een aanzienlijke brandstofbesparing.

Leverbare varianten voor de Renault Maxity

De Renault Maxity is verkrijgbaar in een DTI 3 Euro 6 motor met 130 of 150 pk met handgeschakelde versnellingsbak.

Inhoud brandstoftank: 90 liter.

Adblue-tank: 17,5 liter.

Bekijk de talloze opties van de Renault Maxity in de uitgebreide brochure

Nuttig laadvermogen

Om zijn nuttig laadvermogen te verhogen, heeft Renault Trucks de Maxity Euro 6 uitgerust met nieuwe bladveren voor de achterwielophanging. En wie nog meer gewicht wil vervoeren, kan het reservewiel vervangen door een reparatiekit voor lekke banden en de tweepersoonszitbank door een enkele bijrijdersstoel. Het nuttig laadvermogen van de Maxity (4,5 ton) bedraagt dan 2.681 kilogram.

Ondanks zijn lage gewicht is de Renault Maxity een volwaardige vrachtwagen: hij werd ontworpen op basis van een chassis-cabine met U-vormige langsliggers en beschikt over een verstevigde dwarsbalk. De vooras kan lasten aan tot 1.750 kg, de achteras tot 3.300 kg. In de Euro 6-versie is de Maxity uitgerust met een nieuwe achteras, zonder koppelbegrenzer, zodat men het volledige motorvermogen kan benutten. Daarnaast beschikt het voertuig over een nieuwe parkeerrem ter hoogte van de uitgang van de versnellingsbak, die het voertuig ongeacht de belading en de hellingsgraad van de weg op zijn plaats houdt.

Om de opbouw van een carrosserie te vereenvoudigen, beschikt de Renault Maxity over tal van elektrische en mechanische voorzieningen zoals montage consoles op de langsliggers. De maximale opbouwlengte is 4.961 mm. Als optie kan een versnellingsbak PTO worden geselecteerd.

wij helpen u graag verder